• Rijeka
  • +385 51 648 900
  • 7:00 - 20:00
  • Poreč
  • +385 52 496 350
  • 7:30 - 17:00
Daniela Grgić-Miljanić

Daniela Grgić-Miljanić

dr.med.dent. Daniela Grgić-Miljanić

Pohađa studij stomatologije pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje je i diplomirala krajem veljače 2001. i stekla zvanje doktora dentalne medicine. Pripravnički staž odrađuje pri Domu zdravlja u Poreču, nakon čega se zapošljava u Stomatološkoj ordinaciji dr. Miljanić. U Poliklinikama Rident zaposlena je od samih početaka, gdje stječe radno iskustvo u svim područjima dentalne medicine. Stručno se usavršava na području implanto-protetike, s posebnim naglaskom na kompleksne implanto-protetske radove i estetsku dentalnu medicinu.

Nakon višegodišnjeg rada i stjecanja vrijednih iskustava u svim sektorima dentalne medicine, odlučuje se posvetiti digitalnoj fotografiji u službi estetske dentalne medicine. Uz temeljiti pristup, rezultati nisu mogli izostati, DanielaGrgić-Miljanić, dr.med.dent., postala je prvi DSD Master u Hrvatskoj i jedna od malobrojnih žena na svijetu koja je zaslužilatu prestižnu titulu!

Od mnogobrojnih završenih tečaja tijekom profesionalne karijere, spomenut ćemo najnovije uz istaknute predavače:

- Full immersion in prosthodontics - 3 seriesmaster program in fixed prosthodontics - “The esthetic andfunctional rehabilitation” (dr. Mauro Fradeani - Pesaro), 2016.
- Digital Smile Design course (dr. Andrea Ricci - Firenza), 2016.
- Digital Smile Design residency course 1 i 2 (dr. Christian Coachman -Madrid), 2016.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Prijavite se na newsletter