• Rijeka
  • +385 51 648 900
  • 7:00 - 20:00
  • Poreč
  • +385 52 496 350
  • 7:30 - 17:00
Josip Brusić

Josip Brusić

dr.med.dent. Josip Brusić

Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja stječe diplomu dentalnog tehničara. 

Pohađao je studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, gdje je 1997. i diplomirao te stekao titulu doktora dentalne medicine. Nakon diplome odrađuje pripravnički staž u Domu zdravlja Rijeka. 

1997. se zapošljava kao stručni suradnik za predmet Dentalna patologija na Katedri za dentalnu patologiju i dentalnu protetiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Iste godine se zapošljava kao profesor dentalne grupe predmeta u Medicinskoj školi u Rijeci. 

Željan napredovanja u struci i produbljivanja znanja iz dentalne medicine s ciljem poučavanja, 1997. upisuje dopunsko pedagoško psihološko obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Rijeci i po završetku istog stječe zvanje profesora zdravstvenih predmeta. 

2014. stječe izbor u zvanje profesor mentor. 

Dugi niz godina prenosi svoja znanja, vještine i kompetencije na mlađe generacije. Član je mnogih povjerenstava koji se bave razvojem kompetencija i nadgradnje znanja i vještina u dentalnoj medicini. Član je Hrvatske komore dentalne medicine pri kojoj aktivno sudjeluje. 

Od 2016. je zaposlen u Poliklinikama Rident. Interesne sfere daljnjeg usavršavanja su estetska dentalna medicina, protetika, kombinirani protetski radovi, implanto-protetika. 

Govori engleski i talijanski jezik.

Prijavite se na newsletter