• Rijeka
  • +385 51 648 900
  • 7:00 - 20:00
  • Poreč
  • +385 52 496 350
  • 7:30 - 17:00
Nenad Popov

Nenad Popov

dr.med.dent. Nenad Popov

Upisuje Studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje se ističe obavljajući demonstraturu na Zavodu za histologiju i na zavodu Dentalne patologije. Na zadnjoj godini studija dobitnik je državne stipendije. U Poliklinici Rident radi od 2004. godine, kada odlazi u Zagreb na specijalizaciju iz Oralne kirurgije, koju završava 2008. U istom razdoblju upisuje poslijediplomski specijalistički studij. 

Tijekom godina sudjeluje u nizu programa kontinuirane edukacije od preko 300 sati., od kojih je većina iz područja dentalne implantologije i koštane regeneracije. 

Neki od programa su: 

"Implatoprotesi: dal piano di trattamento al follow up. Teoria vs. Prassi.", "Swiss biomaterial days – education and training of bone graft material.", "Up-to-date implantology in the general dental care" - Tihany, 2. i 4. kongres HDDI, "One day at Clinica Feltre" -Feltre, "Customized education program, Astra Tech Dental" - , 2. kongres HDOK- Zagreb, "Menadžment mekih tkiva i protetske suprastrukture u implantologiji s estetskog stajališta" – Zagreb, Međunarodni kongres dentalne medicine – Hvar 2010., "Suvremeni aspekti dentalne implantologije" – Zagreb, edukacija na BTI institutu u Španjolskoj kod Dr. Eduarda Anitua. 

Doktor se posebno usavršio u području primjene PRGF Endoret tehnologije u dentalnoj implantologiji, te izrazitu pažnju daje primjeni i razvoju što bezbolnijih i atraumatskijih tehnika u kirurškim zahvatima, tako da se pacijenti osjećaju ugodno i opušteno prilikom rada sa što manjim postoperativnim nuspojavama. 

Član je Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju, Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju i Hrvatskog liječničkog zbora. 

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Prijavite se na newsletter