• Rijeka
  • +385 51 648 900
  • 7:00 - 20:00
  • Poreč
  • +385 52 496 350
  • 7:30 - 17:00
02svi

Cjenik dentalnih implantata i protetike u Poliklinici Rident Rijeka, Hrvatska

Cijene dentalnih implantata

Prvi dentalni implantat izumljen je još 1952. i to sasvim slučajno, kao posljedica greške u istraživanju. Od tada do danas, njihova je kvaliteta uznapredovala do neslućenih razmjera, a milijuni ljudi širom svijeta riješili su problem nedostajućih zubi ugradnjom implantata, koji su najbolja i najtrajnija alternativa za izgubljene prirodne zube. Jeste li znali da naši dentalni stručnjaci godišnje ugrade daleko najviše implantata u ovom dijelu Europe?

U Poliklinici Rident ugrađujemo samo najkvalitetnije certificirane implantate po cijeni već od 380,00 €.

Cijene proteza

Kod pojedinih pacijenata, ovisno o stanju njihove usne šupljine, nema mogućnosti ugradnje fiksnih protetskih nadomjestaka te se u takvim slučajevima pribjegava ugradnji totalnih ili djelomičnih proteza. Bez obzira radi li se o akrilatnim, pokrovnim ili wiron-protezama, uvijek inzistiramo na maksimalnoj kvaliteti i što većoj udobnosti nošenja za pacijente.

Cijene proteza ovise o vrsti i namjeni te materijalu od kojeg su izrađene, a kreću već od 268,00 €.

Cijene mini-implantata

Mini-implantati odlično su rješenje za probleme nestabilnosti i neudobnosti pri dugogodišnjem nošenju klasičnih proteza, a zbog dosta užeg promjera u odnosu na standardni implantat najpodesniji su za stariju populaciju, čije su se čeljusti smanjile i suzile kao posljedica dugogodišnje bezubosti.

Poliklinika Rident ugrađuje mini-implantate po cijeni već od 240,00 €.

Cijene keramičkih krunica

Metal-keramička krunica osigurava čvrstoću i estetiku, a cirkon-oksid krunica kao relativno novo i revolucionarno tehnološko dostignuće, uz biokompatibilnost i čvrstoću ima iznimnu estetiku te je takvu krunicu vrlo teško razlikovati od prirodnog zuba.

SLM protetske konstrukcije za naše pacijente izrađuju se najmodernijim tehnološkim postupkom učvršćivanja metalnog praha "sloj po sloj" pomoću laserske zrake. Njemačka tvrtka BEGO koja je prva patentirala ovaj postupak, izrađuje proteze i za naše pacijente, a njihova kvaliteta i preciznost jamac su sigurnosti i dugovječnosti.

Poliklinika Rident u ponudi ima keramičke krunice čija cijena kreće već od 190,00 €.

Popusti na dentalne usluge

Uz brojne mogućnosti nižih cijena za grupe pacijenata, odobravamo i atraktivne obiteljske popuste na sve vrste stomatoloških usluga. Ukoliko uz posjet našoj Poliklinici planirate odmor i boravak u našoj regiji, Poliklinika Rident sklopila je poslovnu suradnju s nekoliko hotela u regiji u kojima svi naši pacijenti mogu ostvariti posebne cijene smještajnih usluga.

Stupite u kontakt s nama i pri tome se ne ustručavajte raspitati za detaljnu cijenu usluge i popuste koje odobravamo – dogovorite vaš pregled ili postavite upit putem kontakt-obrasca na našoj web stranici i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem vremenu, ili zatražite informaciju ili ponudu pozivom na neki od kontakt-telefona.

Imate dodatna pitanja?

Prijavite se na newsletter