• Rijeka
  • +385 51 648 900
  • 7:00 - 20:00
  • Poreč
  • +385 52 496 350
  • 7:30 - 17:00
10ožu

Obrazovni seminar Akija Yoshide u riječkom Ridentu

Poliklinike Rident će ubrzo ugostiti jednog od najcjenjenijih svjetskih majstora dentalne tehnike, Akija Yoshidu, koji će 1. i 2. listopada održati seminar o dentalnoj tehnici u prostorima Rident-a u Rijeci.

Aki Yoshida je 1983. diplomirao na Studiju za dentalne tehničare na prestižnom privatnom sveučilištu Nihon, nakon čega je započeo profesionalnu karijeru u Tanaka dentalnoj poliklinici u Tokyu. Tijekom 1991. na poziv renomiranog američkog protetičara Lloyda L. Millera odlazi u SAD i karijeru nastavlja u dentalnom laboratoriju Gnathos. Tehnički je instruktor na Odjelu poslijediplomske protetike na prestižnom bostonskom sveučilištu Tufts, kao i instruktor za dentalnu opremu tvrtke Kuraray Noritake. Suradnik je AAED (Američka akademija za estetsku stomatologiju) i član izvršnog odbora SCAD (Društvo za boju i izgled u stomatologiji).

Održao je mnogobrojne teorijske i praktične tečajeve i predavanja širom svijeta. U japanskoj verziji publikacije Quintessence of Dental Technology četiri puta je proglašavan vrhunskim majstorom dentalne tehnike, a u američkoj verziji publikacije objavljeno je nekoliko njegovih članaka o estetskom obnavljanju prednjih zubi.

Počašćeni smo njegovim dolaskom i sretni što je u svom prenapučenom poslovnom rasporedu pronašao vremena i za nas i odabrao upravo našu polikliniku kao mjesto za razmjenu stručnih saznanja.

Izvrsnost se postiže predanim radom i kontinuiranim obrazovanjem. Mi smo odabrali izvrsnost i na tom putu želimo učiti samo od najboljih.

Imate dodatna pitanja?

Prijavite se na newsletter