POLIKLINIKA Rijeka

Smještena u srcu Kvarnerskog zaljeva, Rijeka svojom ljepotom, blagom klimom i izvanrednom prometnom povezanosti privlači mnogobrojne goste. U njenoj neposrednoj blizini je i slavna Opatijska rivijera, jedna od najstarijih i najelitnijih hrvatskih turističkih regija. Rident je svoju prvu polikliniku otvorio upravo u Rijeci te ponudio idealan spoj vrhunske stomatološke usluge i grada koji omogućuje uživanje u moru, prekrasnoj prirodi te obilju kulturnih i zabavnih događanja.

Multidisciplinarni tim s više od 200 doktora, specijalista, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara nudi sve usluge moderne stomatologije. Uz 24 ordinacije i dva dentalna laboratorija, u sklopu Poliklinike u Rijeci nalazi se i velika zatvorena garaža.

Od samih početaka, misija Poliklinike Rident je vraćanje osmijeha na lica pacijenata.  S našom modernom opremom i rastućim timom  stručnjaka, nudimo sveobuhvatnu stomatološku uslugu u skladu sa svjetskim trendovima. 

Naša su kontinuirana ulaganja u znanje, inovativnost i razvoj prepoznata, pa smo tako od ordinacije sa svega nekoliko zaposlenih u Rijeci postali jedna od vodećih privatnih stomatoloških poliklinika u regiji.

41 doktora dentalne medicine 7 specijalista 56 dentalnih asistenata 8 inženjera medicinske radiologije 81 dentalnih tehničara
Radno vrijeme za pacijente je: radnim danom od 07:00 do 20:00, subotom od 07:00 do 17:00
foto galerija Rijeka
POLIKLINIKA Poreč

Poreč, ljupki grad na zapadnoj obali poluotoka Istre, danas slovi kao jedno od najposjećenijih i najvažnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Zbog svoje bogate povijesti koja datira još od vremena Rimljana i izvrsne gastronomske ponude, česta je meta europskih turističkih putnika.

Uz bogatstvo kulturno-povijesnih spomenika i raznoliku ugostiteljsko-turističku ponudu, Poreč nudi i vrhunsku stomatološku uslugu.

Naime, od svibnja 2013. godine Poliklinika Rident u Poreču osigurava sve vrste stomatoloških usluga korištenjem modernih tehnika i najsuvremenijih uređaja u 15 ordinacija i dentalnom laboratoriju. 

Otvorenje Poliklinike Rident u Poreču, jednoj od najljepših istarskih destinacija, kruna je našeg desetogodišnjeg rada. S bogatom tradicijom u zdravstvenom turizmu i na idealnoj lokaciji nadohvat gostima iz susjednih zemalja, Poreč se nametnuo kao izvrstan poslovni iskorak. 

Rezultati ostvareni u proteklom razdoblju čine nas ponosnima, ali i obvezuju na predano i kvalitetno daljnje djelovanje, kako bismo zadržali vodeći položaj na tržištu. Zadovoljstvo korisnika ostaje naš prioritet, a njihovim očekivanjima nastavit ćemo se prilagođavati još boljom kvalitetom usluga i ulaganjima u razvoj zaposlenika i vrhunsku tehnologiju.

41 doktora dentalne medicine 7 specijalista 56 dentalnih asistenata 8 inženjera medicinske radiologije 81 dentalnih tehničara
Radno vrijeme za pacijente je: radnim danom od 07:30 do 17:00, subotom od 07:30 do 17:00
foto galerija Poreč