DIGITAL SMILE DESIGN – najprecizniji put do savršenog osmijeh

DIGITAL SMILE DESIGN

najprecizniji put do savršenog osmijeha

Zanima te kako do savršenog osmijeha?

rident-foto

Nekada smo kod zubara išli strijepeći s kakvim ćemo zubima izaći iz ordinacije. Tome je došao kraj. Danas unaprijed znamo kako vaš osmijeh može i treba izgledati. Tehnologija koju koristimo naziva se Digital Smile Design, tj. digitalno planiranje osmijeha.

Cijena planiranja protetske terapije uz pomoć Digital Smile Designa je 1.165 kn, a uključuje:

 • pregled
 • skeniranje čeljusti
 • fotografiranje
 • dizajn osmijeha
 • printani model
 • izrada predloška osmijeha (mock-up)

Saznajte kako će izgledati vaš novi osmijeh?

U Poliklinikama Rident imamo mogućnost nacrtati vam i prikazati u 3D prikazu vaš savršen osmijeh. To ne znači da ćemo vam pokazati studijski model iz laboratorija na kojem se nalaze generični protetski radovi. To znači da možemo simulirati, a zatim i pripremiti predložak vašeg osmijeha, a zatim ga izraditi u našem laboratoriju i probati ga u vašim ustima.

Osmijesi naših pacijenata dokaz su našeg znanja i kvalitete

LIDIJA
Lidijin osmijeh isplaniran je uz pomoć Digital Smile Designa. Materijal koji smo koristili za izradu novog osmijeha je cirkon oksid keramika uz čiju smo pomoć kreirali savršen, a opet prirodan osmijeh. Estetika i funkcija zuba u gornjoj čeljusti u potpunosti su sanirane.
Više o slučaju pogledaj ovdje

rident-lidija-before-after

CARMELO
Carmelova situacija bila je izuzetno kompleksna. Prije izrade novog osmijeha, postavljeni su dentalni implantati u gornjoj i donjoj čeljusti, a nakon toga je izrađena u potpunosti nova konstrukcija u gornjoj čeljusti u vidu cirkonskog mosta. U donjoj čeljusti sanirani su lateralni zubi isto uz pomoć cirkon-oksid keramike.
Više o slučaju pogledaj ovdje

rident-caremelo-before-after

Akcijska ponuda!

Ako tražite razloge za osmijeh, na pravom ste mjestu. Pridružite se 60 000 pacijenata koji su prepoznali našu kvalitetu i koji već dugi niz godina brigu o svom osmijehu prepuštaju Čeka vas visoko educiran tim doktora koji već više od 28 godina vraća osmijehe na lica svojih pacijenata.

U svibnju i lipnju pripremili smo i 15% popusta na sve vrste keramičkih krunica zato je sada pravi trenutak da saznate kako može izgledati vaš osmijeh i započnete s radom.

Kontaktirajte nas i zakažite prvi pregled i konzultacije!  Kvalitetan i ​specijaliziran tim stručnjaka za Digital Smile Design

  Na simulaciji vašeg novog osmijeha raditi će tim stručnjaka koji Digital Smile Design planiranje radi već dugi niz godina. Naš doktor dentalne medicine i ravnatelj Poliklinike Rident u Poreču, Goran Popović, vlasnik je DSD master titule, najvišeg stupnja Digital Smile Design-a. Stručni tim Poliklinike Rident u Poreču, pod njegovim vodstvom isplanirat će i izraditi osmijeh po vašoj mjeri i vašim željama.

  rident-dsd-tim

  Lista državnih blagdana i praznika

  01. 01. Nova godina
  06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
  04. 04. 2021. Uskrs
  05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
  01. 05. Praznik rada
  30. 05. Dan državnosti
  03. 06. 2021. Tijelovo
  22. 06. Dan antifašističke borbe
  05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
  15. 08. Velika Gospa
  01. 11. Dan svih svetih
  18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
  25. 12. Božić
  26. 12. Sveti Stjepan
  Čavrljaj s nama
  Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?