Dentalna fotografija

Slika govori tisuću riječi. Digitalne fotografije vašeg osmijeha, zubi i izraza lica, pomoći će nam da upoznamo sve ključne parametre vašeg sadašnjeg osmijeha, na kojima ćemo uz vašu pomoć kreirati novi, bolji i ljepši.

Digitalni dizajn osmjeha

Vašeg osmijeha i zubi, kako u mikro tako u makro formatu, a sve u cilju optimalnog upoznavanja parametara i njihove funkcije i estetike u cjelokupnom kontekstu vašeg osmijeha.

Digitalni mock-up

Uz pomoć podataka dobivenih skeniranjem čeljusti i 3D dizajna u posebnom softwareu možemo izraditi simulaciju vašeg probnog osmijeha. Tu simulaciju šaljemo na print u naš laboratorij te na printanom modelu od probnog materijala izrađujemo prijedlog novih zuba. Ukoliko je pacijent sa prijedlogom zadovoljan, uzima se otisak za izradu privremenih zuba koje onda pacijent može isprobati u ordinaciji. Na taj način pacijent može vizualizirati svoj novi osmijeh prije početka bilo kakvog zahvata.

Brušenje

Nakon što s vašim doktorom dentalne medicine odaberete oblik, dužinu i boju vašeg novog osmijeha, a sve uz pomoć 3D softwarea, vaši će se zubi minimalno invazivno izbrusiti kako bi se pripremili za definitivno skeniranje.

Minimalno invazivni postupci brušenja

Preparaciji zuba pristupamo iznimno oprezno i uz maksimalnu poštedu zuba, provodeći minimalno invazivne protetske protokole (MIPP). Osim što ti protokoli predviđaju korištenje optičkih pomagala – kirurških lupa koje su u našim poliklinikama standard, naši doktori dentalne medicine na raspolaganju imaju i Zeissov Pro Ergo dentalni mikroskop uz čiju pomoć možemo besprijekorno obrusiti i pripremiti zub za završno skeniranje za gotov rad.

Skeniranje

Fizičko uzimanje otiska korištenjem otisne mase stvar je prošlosti. Poliklinike Rident prate tehničku evoluciju u dentalnoj medicini. Uz pomoć Trios 3SHAPE digitalnog skenera, vaš će doktor dentalne medicine u samo nekoliko minuta potpuno bezbolno snimiti izbrušene zube i njihovu digitalnu projekciju poslati u dentalni laboratorij na izradu definitivnih protetskih nadomjestaka. Zajedno s vašim doktorom, odlučit ćete koji materijal će se koristiti za izradu vašeg gotovog rada: e.max ili press keramika, cirkon oksid keramika ili klasična keramika.

Finaliziranje rada

Konačno je došao i dugo željeni trenutak za vaš novi, skladni osmijeh pun samopouzdanja, koji nigdje neće ostati neprimijećen! Nasmiješite se, život je uistinu tako lijep kako vam se na samom početku činio.

Javite nam se!

I vašem osmjehu možemo pomoći da zablista.

  Lista državnih blagdana i praznika

  01. 01. Nova godina
  06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
  04. 04. 2021. Uskrs
  05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
  01. 05. Praznik rada
  30. 05. Dan državnosti
  03. 06. 2021. Tijelovo
  22. 06. Dan antifašističke borbe
  05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
  15. 08. Velika Gospa
  01. 11. Dan svih svetih
  18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
  25. 12. Božić
  26. 12. Sveti Stjepan
  Čavrljaj s nama
  Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?