Izbjeljivanje

rident-izbjeljivanje_comp-uv

Pripremite i osmijeh za ljeto!

Jeste li spremni za ljeto? Prehranu ste promijenili i prilagodili, trenirate i posvećeno radite na vašoj linij. A što je s osmijehom? Za savršeno lijep i blistavo bijel osmijeh treba vrlo malo vremena. Zapravo, sve možete odraditi u jednoj posjeti.

Ako tražite razloge za osmijeh, na pravom ste mjestu. Pridružite se 60 000 pacijenata koji su prepoznali našu kvalitetu i koji već dugi niz godina brigu o svom osmijehu prepuštaju Poliklinikama Rident.

Izbjeljivanje - savršeno lijep osmijeh

U Poliklinikama Rident zube je moguće izbijeliti Zoom! uređajem. Postupak izbjeljivanja izvodi se 2-4 faze, svaka u trajanju od 15 minuta, tijekom 1-2 posjete. Proces izbjeljivanja sastoji se od nanošenja specijalnog gela za izbjeljivanje na zube. Nakon nanošenja gela, pomoću Zoom! uređaja aktiviraju se sastojci u gelu i započinje proces izbjeljivanja. Dužina postupka individualna je i ovisi o osjetljivosti zuba. Individualnim pristupom i suradnjom s pacijentom procijenjujemo optimalnu dužinu postupka izbjeljivanja i broj potrebnih dolazaka.

Izbjeljivanje

  Naručite se odmah  👉 Izbjeljivanje zuba ZOOM lampom 1.315,00 kn (po čeljusti)  Šećer na kraju - zubni nakit

  Za kraj možemo dodati i aplikaciju dijamantića i tako dodatno istaknuti ljepotu vašeg osmijeha. Dovoljna nam je samo jedna posjeta da bezbolno i brzo apliciramo zubni nakit u obliku kristala na zub po vašem izboru. Zub na koji apliciramo zubni nakit nema potrebe brusiti pa je tako i proces u potpunosti neinvazivan te ne oštećuje zubnu caklinu niti narušava zdravlje samog zuba.

  rident-nakit

    Naručite se odmah  👉 aplikacija zubnog nakita 210,00 kn

   Lista državnih blagdana i praznika

   01. 01. Nova godina
   06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
   04. 04. 2021. Uskrs
   05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
   01. 05. Praznik rada
   30. 05. Dan državnosti
   03. 06. 2021. Tijelovo
   22. 06. Dan antifašističke borbe
   05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
   15. 08. Velika Gospa
   01. 11. Dan svih svetih
   18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
   25. 12. Božić
   26. 12. Sveti Stjepan
   Čavrljaj s nama
   Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?