Željko Miljanić

dr. med. dent.
direktor - član uprave

Životopis


Dr. Željko Miljanić je osnivač, većinski vlasnik i ravnatelj Poliklinika Rident.

Završio je studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Svoj rad u struci započinje 1988.g. u Domovima zdravlja Poreč i Rovinj.

1991. godine otvara vlastitu dentalnu ordinaciju u Rijeci, a tijekom 1995. postaje suosnivač Poliklinike Medico u Rijeci - tada prve privatne poliklinike u Hrvatskoj.

Nakon niza godina usavršavanja u struci i rada u vlastitoj ordinaciji, 2004. godine s partnerima otvara Polikliniku Rident u Rijeci, s misijom pružanja sveobuhvatne dentalne usluge. Zbog povećanja obima posla, 2013. godine, otvorena je i Poliklinika Rident u Poreču.

Danas Poliklinike Rident djeluju na dvije lokacije, u Rijeci i Poreču, a vrhunsku dentalnu uslugu u 40 dentalnih ordinacija pruža tim sa više od 200 djelatnika koji godišnje obavi više od 60 000 zahvata.

Tijekom proteklih godina dr. Miljanić je primio mnogobrojna priznanja i nagrade:

- Zlatna plaketa “Grb Grada Rijeke” za osobni doprinos uspješnom poslovanju Poliklinika Rident, zapošljavanju i razvoju visokostručnog poduzetništva (2011),
- “Red talijanske zvijezde”, s počasnom titulom viteza (”Cavaliere”). To visoko državno priznanje Predsjednika Talijanske Republike dodjeljuje se pojedincima koji su stekli posebne zasluge u promicanju odnosa prijateljstva i gospodarske suradnje između Italije i Hrvatske (2014).

Uz svakodnevne ravnateljske odgovornosti, dr. Miljanić je aktivan pri Hrvatskoj komori dentalne medicine (HKDM): u jednom je mandatu bio vijećnik komore te predsjednik povjerenstva za privatnu praksu u HKDM.

Aktivno se služi talijanskim jezikom.Jagoda Berber Torbarac

dr. med. dent.
članica uprave

Životopis


Diplomirala je dentalnu medicinu pri Medicinskom fakultetu u Rijeci. U više navrata boravi u Italiji radi usavršavanja jezika. Od 1999. godine zaposlena je u privatnoj ordinaciji Miljanić. U Poliklinici Rident radi od početka i jedan je od suosnivača i suvlasnika poliklinike. Ističe se svojim dugogodišnjim iskustvom na području kompleksnih implantoprotetskih radova, a poseban interes pokazuje i kontinuirano se usavršava na području dentalne estetike, sudjelujući na priznatim europskim kongresima poput Competence in Estetics u Beču. Svoje iskustvo i stručnost entuzijastično prenosi mladim doktorima i stažistima. Među pacijentima je omiljena. Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom. Član je HKDM.Nataša Rubeša

dipl. oec.
članica uprave

Životopis


Dipl.oec. Nataša Rubeša je suvlasnik Poliklinike Rident. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1995.

1996. počinje kao pripravnik u Poliklinici Medico Rijeka, te u najkraćem mogućem vremenu postaje voditelj financijskih poslova.

Suvlasnik je, te od 2011. zamjenica ravnatelja Poliklinike Rident.

Redovito se stručno usavršava pohađajući seminare i tečajeve, te prati stručnu literaturu. Ambiciozna financijska managerica Poliklinike Rident zaslužna je za uspješno poslovanje firme. Toliko uspješno da smo 2012. godine proglašeni najzdravijom firmom Hrvatske. Pri tome je financijsko poslovanje samo jedan dio njezinog posla - ostala zaduženja i obaveze, teško je nabrojiti.

Lakše je sažeti: koordinacija cjelokupnog poslovanja koji se odvija izvan ordinacija. Strani jezici: engleski jezik, talijanski jezik, francuski jezikGoran Popović

dr. med. dent.
član društva – voditelj podružnice Poreč, DSD master

Životopis


Godinama mlad, ali po profesionalnim postignućima već vrlo uspješan, Goran Popović dr.med.dent., je voditelj Poliklinike Rident u Poreču.

2005. godine upisuje studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje je 2010. diplomirao za zvanje doktora dentalne medicine. U Poliklinici Rident zapošljava se početkom 2012. godine i usredotočuje se na postignuća u dentalnoj protetici, implantoprotetici i estetskoj dentalnoj medicini. Nastavlja se educirati u zemlji i inozemstvu u svim područjima dentalne medicine s težištem rada na minimalno invazivnoj estetskoj dentalnoj medicini planiranoj pomoću DSD koncepta. Postao je certificirani DSD Master, drugi u Hrvatskoj koji je zaslužio tu prestižnu titulu (oba dolaze iz Ridenta)!

Od mnogobrojnih završenih tečaja tijekom profesionalne karijere, spomenut ćemo najnovije uz istaknute predavače:

- Full immersion in prosthodontics - 3 series master program in fixed prosthodontics - “The esthetic and functional rehabilitation” (dr. Mauro Fradeani - Pesaro), 2016. - Digital smile design course (dr. Andrea Ricci - Firenza), 2016. - Digital smile design residency course (dr. Christian Coachman - Madrid), 2016. - Digital Smile Design Residency course (dr.Christian Coachman – New York), 2016.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Daniela Grgić Miljanić

dr. med. dent.
voditeljica tima i DSD master

Životopis


Pohađa studij stomatologije pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje je i diplomirala krajem veljače 2001. i stekla zvanje doktora dentalne medicine. Pripravnički staž odrađuje pri Domu zdravlja u Poreču, nakon čega se zapošljava u Stomatološkoj ordinaciji dr. Miljanić. U Poliklinikama Rident zaposlena je od samih početaka, gdje stječe radno iskustvo u svim područjima dentalne medicine. Stručno se usavršava na području implanto-protetike, s posebnim naglaskom na kompleksne implanto-protetske radove i estetsku dentalnu medicinu.

Nakon višegodišnjeg rada i stjecanja vrijednih iskustava u svim sektorima dentalne medicine, odlučuje se posvetiti digitalnoj fotografiji u službi estetske dentalne medicine. Uz temeljiti pristup, rezultati nisu mogli izostati, DanielaGrgić-Miljanić, dr.med.dent., postala je prvi DSD Master u Hrvatskoj i jedna od malobrojnih žena na svijetu koja je zaslužilatu prestižnu titulu!

Od mnogobrojnih završenih tečaja tijekom profesionalne karijere, spomenut ćemo najnovije uz istaknute predavače:

- Full immersion in prosthodontics - 3 seriesmaster program in fixed prosthodontics - “The esthetic andfunctional rehabilitation” (dr. Mauro Fradeani - Pesaro), 2016. - Digital Smile Design course (dr. Andrea Ricci - Firenza), 2016. - Digital Smile Design residency course 1 i 2 (dr. Christian Coachman -Madrid), 2016.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Petra Bakarčić

dr. med. dent.

Životopis


Na Medicinskom fakultet u Rijeci 2005. godine diplomirala je dentalnu medicinu, a tijekom studija posebno se isticala vodeći demonstrature na protetskoj dentalnoj medicini.

Dr. Bakarčić posebno se usavršavala u izradi estetske rastaurativne terapije fronte. Tijekom godina sudjeluje u programima kontinuirane edukacije iz područja implantsko-protetske dentalne medicine. Među značajnijim programima ističu se:
• Implantološki tečaj ASTRA (2009.)
• Implantološki tečaj Clinica Feltre (2012.)
• Funkcijska dijagnostika i funkcijska terapija (2012.)

Članica je tima Poliklinika Rident od 2007. godine. Početkom 2020. godine otvara vlastitu ordinaciju te nastavlja poslovnu suradnju s Ridentom.

Članica je Hrvatskog pedodonskog saveza.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Magdalena Miletić Matešić

dr. med. dent.
voditeljica tima

Životopis


Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci (smjer dentalna medicina) Nakon završenog pripravničkog staža od 2006.god radi u Poliklinici Rident.

Tijekom svog radnog staža kontinuirano se educira i usavršava znanja. Težište rada je estetska dentalna medicina i implantološka protetika.Aida Pašić Carrera

univ. mag. med. dent.
voditeljica tima i spec. implantologije

Životopis


Studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci završila 1998. godine. Tijekom studija je demonstrator na Zavodu za biologiju.

2001. godine započela s radom u privatnoj Stomatološkoj ordinaciji dr. Željko Miljanić, a od 2004. godine radi u Poliklinici Rident, gdje je stekla veliko kliničko iskustvo u radu s pacijentima.

Tijekom rada usavršavala se na području konzervativne, estetske te protetsko-implantološke dentalne medicine na tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu. Težište rada je na estetskoj i implanto-protetskoj terapiji. Doktorica Pašić-Carrera je mentor sada već generacijama mlađih kolega, koji puno svoga znanja mogu zahvaliti baš njoj. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Gordana Smiljan Jagić

dr. med. dent.
voditeljica tima

Životopis


Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci (smjer dentalna medicina) Nakon završenog pripravničkog staža od 2006.god radi u Poliklinici Rident.

Tijekom svog radnog staža kontinuirano se educira i usavršava znanja. Težište rada je estetska dentalna medicina i implantološka protetika.Milan Tepavac

dr. med. dent.
voditelj tima

Životopis


Diplomirao je 2004. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci - studij dentalne medicine.

U Poliklinici Rident radi od 2007. god.

Kontinuiarno sudjeluje u tečajevima stručnog usavršavanja od kojih se ističu:

Nobel Procera advanced course
World congress Gothenburg
Neoss implant surgery course Clinica Feltre Italy
Međunarodni kongres novih tehnologija u dentalnoj medicini

Aktivno se služi talijanskim, engleskim te njemačkim jezikom.

Osobitu pažnju poklanja implanto - protetskim, te estetskim restauracijama, koristeći najsuvremenije metode u svrhu postizanja optimalnih rezultata.

Član je HKDM.Matko Oguić

dr. med. dent.
voditelj kirurgije – Rijeka

Životopis


U stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima koji se ne boje poslovnih izazova, oplemenili smo naš tim još jednim mladim, a već uspješnim stručnjakom dentalne medicine.

Dr. Oguić je završio studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci u rujnu 2014. Dobitnik je 3 dekanove nagrade za najboljeg studenta dentalne medicine u svojoj generaciji i to akademske godine 2009./2010., 2010./2011. i 2013./2014. Također, 2014. osvaja rektorovu nagradu Sveučilišta u Rijeci za najboljeg studenta svih smjerova Medicinskog fakulteta u Rijeci. Tijekom studija bio je član organizacijskog odbora 1. Kongresa studenata dentalne medicine s međunarodnim sudjelovanjem, koji se održao 2013. u Rijeci. Na istom kongresu je aktivno sudjelovao s poster prezentacijom – „Protok sline i pH sline u pacijenata sa šećernom bolesti tipa 2". Od 2009. – 2014. prima stipendiju Grada Rijeke za darovite studente.

Po završetku pripravničkog staža, u želji za daljnjim usavršavanjem aplicira na stipendiju Europske unije. Po dobitku stipendije dva mjeseca provodi u Italiji kod jednog od najpriznatijih svjetskih parodontologa, dr. Giannia Riccia te protetičara Andree Riccia (Studio odontoiatrico Ricci, Firenza, Italija), gdje prisustvuje i asistira u izvedbi kompleksnih implanto – protetskih rehabilitacija te se upoznaje s konceptom Digital Smile Design-a.

Po povratku u Hrvatsku, radi u privatnoj ordinaciji dentalne medicine u Rijeci te se dodatno usavršava u struci:

New trends in modern Aesthetic & Restorative Dentistry (ICDE Ivoclar Vivadent – Schaan, Liechtenstein) Suvremeni postupci u estetskoj dentalnoj medicini – radni tečaj preparacije inlay – overlay i vestibularnih ljuskica s postupcima cementiranja (Zagreb, Hrvatska) Enter – Insert – Control; implanto protetski tečaj (Dentsply – Pandent, Zagreb).

Osim želje za stručnim napredovanjem, pažnju posvećuje i znanosti te 2016. upisuje poslijediplomski doktorski studij biomedicine pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Članom Rident kirurškog tima postaje u svibnju 2016.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Domagoj Grabovac

dr. med. dent.
voditelj kirurgije – Rijeka

Životopis


Nakon završene srednje zubotehničke škole upisuje Medicinski fakultet u Rijeci smjer dentalna medicina.

Po završetku studija volontirao je u Riječkoj Bolnici na odjelu Oralne kirurgije. Nastavlja s usavršavanjem i obrazovanjem pohađajući razne tečajeve : radni implantološki tečaj Osstem implant , Straumann implant surgery, Bego implantološki tečaj u Bremenu i Hamburgu.

Govori talijanski i engleski.

Od 2013 godina zaposlen u dentalnoj Poliklinici RIDENT na oralnoj kirurgiji.Ivana Senković

dr. med. dent.
voditeljica kirurgije – Poreč

Životopis


Studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Splitu završila je 2015. godine.

Po završetku obrazovanja odrađuje pripravnički staž u Poliklinikama Rident, gdje se kasnije i zapošljava. Jedna od profesionalnih ambicija za buduću karijeru je i usavršavanje u području oralne kirurgije.

Iz tog razloga kontinuirano unapređuje svoje znanje praćenjem stručne literature s područja oralne kirurgije, kao i pohađanjem naprednih obrazovnih programa iz implantologije, poput DentalXp Implant Externship Programa.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Snježana Pohl

dr. med. dent. i dr. med.
specijalistica parodontologije eda specijalistica parodontologije i implantologije

Životopis


Medicinski fakultet u Zagrebu, Fakultet dentalne medicine u Münchenu. Rad na općoj kirurgiji i ortopediji u Münchenu. Specijalizacija oralne kirurgije u Münchenu. Doktorat u Koelnu. Suvlasnik Praxisklinik za oralnu i maxillofacijalnu kirurgiju u Starnbergu, Njemačka. Preko 1000 sati edukacije, te certifikacija za EDA (European Dental Association) specijalista parodontologije (2002) i implantologije (2010).

Povratak u domovinu 2010. i zaposlenje u Poliklinici Rident. Voditelj je oralne kirurgije, te od 2012. jedan od suvlasnika. Naslovni je asistent pri Katedri za oralnu medicinu i parodontologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Aktivni predavač iz područja implantologije i parodontologije (Njemačka, Španjolska, Italija, Hrvatska). Brojne objave u stručnim časopisima. Težište stavlja na minimalno invazivne tehnike.

Svoju energiju i motivaciju doktorica Pohl dobiva od zadovoljnih pacijenata, te nekolicine vrijednih i angažiranih mladih kolegica i kolega kojima je mentor.

Član je AAP (American Academy of Periodontology), EDA (European Dental Association), Hrvatskog parodontološkog društva, Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog lječničkog zbora, Bayerische Zahnärztekammer.

http://www.croperio.com/parodontolog/snjezana-pohl/

Stručni članci:

Vjesnik dentalne medicine - "Terapija dentoalveolarnih uzroka gummy smilea"
http://www.hkdm.hr/pdf/2014/vdm/04/#p=24

"Implant placement in the aesthetic zone upon completion of growth", European Journal of Implantology, 2013
https://www.bdizedi.org/bdiz/web.nsf/id/li_fdih9g7jwl.html

"Parodontologisch-implantologische Therapie bei einer Patientin mit generalisierter schwerer Parodontitis", Parodontologie 2011 (Quintessenz)
https://bib.irb.hr/datoteka/506801.Pohl.pdf

“Minimalno invazivna kirurgija” in Stomatološki vjesnik, 2005

“Connective Tissue Graft for Horizontal Augmentation in Implant Surgery” in Acta Stomatologica Croatica, 2008

Imedijatni postekstrakcijski implantat, Vjesnik dentalne medicine 2012,
http://www.hkdm.hr/pic_news/files/hkdm/VJESNIK/VDM%202-2012/Clanak%205.pdf

"Smile design" , Vjesnik dentalne medicine,
http://www.hkdm.hr/pic_news/files/hkdm/VJESNIK/VDM%201-2011/Clanak%202.pdf

"Platform switching dentalnih implantata", Vjesnik dentalne medicine
http://www.hkdm.hr/pic_news/files/hkdm/VJESNIK/VJESNIK%201-2012/Strucni%20clanak%203.pdf

"Estetski kirurški zahvati u dentalnoj medicini"
http://www.hkdm.hr/pdf/2013/smile/Smile_01_2013.pdf

"Što je parodontitis i kako se liječi"
http://www.hkdm.hr/pdf/2013/smile/br06/smile-06.pdfNenad Popov

dr. med. dent.
specijalist oralne kirurgije

Životopis


Upisuje Studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje se ističe obavljajući demonstraturu na Zavodu za histologiju i na zavodu Dentalne patologije. Na zadnjoj godini studija dobitnik je državne stipendije. U Poliklinici Rident radi od 2004. godine, kada odlazi u Zagreb na specijalizaciju iz Oralne kirurgije, koju završava 2008. U istom razdoblju upisuje poslijediplomski specijalistički studij.

Tijekom godina sudjeluje u nizu programa kontinuirane edukacije od preko 300 sati., od kojih je većina iz područja dentalne implantologije i koštane regeneracije.

Neki od programa su:

"Implatoprotesi: dal piano di trattamento al follow up. Teoria vs. Prassi.", "Swiss biomaterial days – education and training of bone graft material.", "Up-to-date implantology in the general dental care" - Tihany, 2. i 4. kongres HDDI, "One day at Clinica Feltre" -Feltre, "Customized education program, Astra Tech Dental" - , 2. kongres HDOK- Zagreb, "Menadžment mekih tkiva i protetske suprastrukture u implantologiji s estetskog stajališta" – Zagreb, Međunarodni kongres dentalne medicine – Hvar 2010., "Suvremeni aspekti dentalne implantologije" – Zagreb, edukacija na BTI institutu u Španjolskoj kod Dr. Eduarda Anitua.

Doktor se posebno usavršio u području primjene PRGF Endoret tehnologije u dentalnoj implantologiji, te izrazitu pažnju daje primjeni i razvoju što bezbolnijih i atraumatskijih tehnika u kirurškim zahvatima, tako da se pacijenti osjećaju ugodno i opušteno prilikom rada sa što manjim postoperativnim nuspojavama.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju, Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju i Hrvatskog liječničkog zbora.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Ana Fabris

dr. med. dent.
specijalistica oralne kirurgije

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, 2002. godine upisuje studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci gdje 2007. godine diplomira i stječe zvanje doktora dentalne medicine.

2012. godine upisuje specijalizaciju iz oralne kirurgije pri Kliničkom bolničkom centru Dubrava koji I završava 2016. godine.

Doktorica Fabris naglasak svog rada pri završetku specijalizacije stavlja na dentoalveolarnu kirurgiju (impaktirani i retinirani zubi, cistektomije, apikotomije, trauma zuba i grebena).

Dio Rident tima postaje u travnju 2017. godine s ciljem dodatnog usavršavanja na području implantologije.

Član je HKDM.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Sandra Ferri Cetina

dr. med. dent.
specijalistica ortodoncije

Životopis


Završila je studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, nakon čega stječe radno iskustvo u nekoliko stomatoloških ordinacija.

Sa željom usavršavanja stručnih znanja, odlučuje se na specijalizaciju te završava specijalistički studij ortodoncije pri Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Po završenoj specijalizaciji radi u specijalističkoj ordinaciji za ortodonciju pri Domu zdravlja PGŽ, a po tom se priključuje stručnom timu poliklinika Rident. U rujnu 2019. godine otvara privatnu specijalističku ordinaciju i nastavlja suradnju s Ridentom.

Članica je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva ortodonata. Aktivno prati najnovija događanja iz stomatologije i pohađa specijalističke tečajeve iz ortodoncije.mr. sc. Angelina Maras

dr. med. dent.
specijalistica preventivne i dječje dent. med.

Životopis


Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Tijekom studija je demonstrator na klinici za pedodonciju. Diplomira 1984.god. i počinje raditi na Medicinskom fakultetu kao asistent na Klinici za pedodonciju.

1986.god upisuje post-diplomski studij na Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje nakon položenih ispita magistrira 1988. na temu „Prilog prevenciji i dijagnostici fisurnog karijesa u dječjoj dobi“.

1986.god. počinje raditi pri Domu Zdravlja Rijeka, na Medicini rada, gdje obavlja sve poslove u ambulanti za opću dentalnu medicinu. Cijelo vrijeme obnaša dužnost, sada već Znantvenog asistenta, u Klinici za pedodonciju pri Medicinskom fakultetu - studij dentalne medicine.

1988.god.prelazi raditi u Klinički Bolnički Centar Rijeka-Klinika za pedijatriju, na Kantridi. Radi s djecom oboljelom od malignih bolesti i vrši sanaciju, u općoj anesteziji, kod mentalno retardirane djece.

1992 – 1995. god. specijalizacija pedodoncije na Fakultetu dentalne medicine u Zagrebu.

1999. god. otvara u Rijeci svoju privatnu praksu gdje će djelovati do 01.09.2011. kad, na poziv Ravnatelja Ridenta prelazi raditi u Polikliniku Rident Rijeka.

Cijelo to vrijeme se kontinuirano usavršava u zemlji i inozemstvu.

Član je Hrvatske Komore Dentalne Medicine.Ivana Radić

dr. med. dent.
specijalistica protetike

Životopis


Na Medicinskom fakultetu u Rijeci upisuje Studij dentalne medicine.

Po završetku obavlja pripravnički staž na fakultetu u sklopu Kliničkog bolničkog Centra Rijeka.

Nakon položenog državnog ispita 2010. g. zapošljava se u Poliklinici Rident.

2011.g. odlazi u Zagreb na Fakultet dentalne medicine, na specijalističko usavršavanje u području dentalne protetike. Istodobno upisuje i poslijediplomski specijalistički studij, također u Zagrebu

Znanje stranih jezika: Engleski i TalijanskiIvan Babić

dr. med. dent.

Životopis


Fakultet dentalne medicine Sveučilišta u Zagrebu završio je 2013. godine.

Tijekom studija iskazuje veliki interes za stjecanje šireg znanja iz područja estetske dentalne medicine i implantološke protetike te pohađa mnogobrojne tečajeve o tim granama dentalne medicine, između kojih bismo izdvojili:

EAO Copenhagen
FDI Internacionalni simpozij, Konjic
Radni tečaj u Ivoclar Vivadent, Schaan
Radni tečaj ubrizgavanja hijaluronskih fillera s primjenom u dentalnoj medicini, Beograd
Međunarodni kongres Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju
Dental Expo, New York.

2015. počinje s radom u Poliklinkama Rident.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Josip Brusić

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja stječe diplomu dentalnog tehničara.

Pohađao je studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, gdje je 1997. i diplomirao te stekao titulu doktora dentalne medicine. Nakon diplome odrađuje pripravnički staž u Domu zdravlja Rijeka.

1997. se zapošljava kao stručni suradnik za predmet Dentalna patologija na Katedri za dentalnu patologiju i dentalnu protetiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Iste godine se zapošljava kao profesor dentalne grupe predmeta u Medicinskoj školi u Rijeci.

Željan napredovanja u struci i produbljivanja znanja iz dentalne medicine s ciljem poučavanja, 1997. upisuje dopunsko pedagoško psihološko obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Rijeci i po završetku istog stječe zvanje profesora zdravstvenih predmeta.

2014. stječe izbor u zvanje profesor mentor.

Dugi niz godina prenosi svoja znanja, vještine i kompetencije na mlađe generacije. Član je mnogih povjerenstava koji se bave razvojem kompetencija i nadgradnje znanja i vještina u dentalnoj medicini. Član je Hrvatske komore dentalne medicine pri kojoj aktivno sudjeluje.

Od 2016. je zaposlen u Poliklinikama Rident. Interesne sfere daljnjeg usavršavanja su estetska dentalna medicina, protetika, kombinirani protetski radovi, implanto-protetika.

Govori engleski i talijanski jezik.Petra De Visintini

dr. med. dent.

Životopis


Pohađala je Medicinsku školu u Rijeci za zvanje dentalnog tehničara. U razdoblju od 2005-2012. pohađala je Fakultet dentalne medicine u Rijeci i diplomirala za zvanje doktora dentalne medicine.

Nakon odrađenog stažiranja, zaposlila se u privatnoj ordinaciji dentalne medicine do listopada 2014.

Od početka 2015. zaposlena je u Poliklinikama Rident.Lucija Duka

dr. med. dent.

Životopis


Pripravnički staž završila je u Domu zdravlja Zadarske županije nakon čega je još godinu dana radila u privatnoj ordinaciji dentalne medicine.

Kontinuirano pohađa tečajeve iz područja estetske dentalne medicine i implantološke protetike.

Član tima poliklinika Rident postaje 2017. godine. Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Natalija Gavran

dr. med. dent.

Životopis


Upisuje Medicinski fakultet sveučilišta u Rijeci, gdje s visokim ocjenama završava studij dentalne medicine.

Tokom fakulteta se ističe obavljajući demonstrature na nekoliko medicinskih zavoda. 2008. godine završava studij, te daljnji rad i usavršavanje nastavlja u Poliklinici Rident.

Tijekom godina se educira na brojnim seminarima i tečajevima pod mentorstvom vrhunskih stručnjaka, s posebnim zanimanjm za protetiku i estetsku dentalnu medicinu.

Član je Komore dentalne medicine.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Nina Hanza

dr. med. dent.

Životopis


Diplomirala 2009. na studiju dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Od završetka stažiranja u Dubrovniku radi u Poliklinici Rident.

Težište dr. Hanza leži na protetskoj i implantoprotetskoj rehabilitaciji te estetskoj dentalnoj medicini.

Sudjeluje na raznim tečajevima i seminarima u zemlji i inozemstvu ( Ivoclar, Lichestein, Treatment strategy and procedures for Advanced levels, Mölndal, Sweden, 2011.)

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Član je HKDM.Tajana Host Perković

dr. med. dent.

Životopis


2004-2009 Visoko obrazovanje: Medicinski fakultet u Rijeci - studij Dentalne medicine

2011. godine nakon završenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita počinje raditi u Poliklinici Rident.

Prvih godinu dana radi na odjelu kirurgije i parodontologije, nakon toga pa sve do danas nastavlja stjecati nova znanja i vještine na raznim tečajevima iz područja protetike i konzervativne dentalne medicine kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

TEČAJEVI:

2011. Nove metode u parodontno-plastičnoj kirurgiji, Zagreb 2012. Kvarnerski dan, Opatija 2013. New trends in modern aesthetic & restorative dentistry, Liechtenstein

Znanje stranih jezika: talijanski, engleskiTatjana Jović

dr. med. dent.

Životopis


Sredinom 2011. završila je studij dentalne medicine pri Medicinskom falkultetu Sveučilišta u Rijeci, za zvanje doktora dentalne medicine. Početkom 2012. zapošljava se u jednoj riječkoj privatnoj ordinaciji dentalne medicine, gdje odrađuje pripravnički staž.

Početkom 2013. odlučuje se unaprijediti svoje stručno znanje te upisuje poslijediplomski doktorski sveučilišni studij biomedicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje se istovremeno zapošljava kao suradnik u suradničkom zvanju, s posebnim naglaskom na dentalnu protetiku i implantoprotetiku. Sredinom 2015. zapošljava se u Poliklinikama Rident.

Uz dobar timski duh i prilagodljivost, odlikuje se dobrim komunikacijskim sposobnostima te prezentacijskim i javnogovorničkim vještinama.

Članica je Hrvatske komore dentalne medicine, Međunarodnog udruženja za istraživanja u dentalnoj medicini (IADR) te Međunarodnog implantološkog tima (ITI).

Aktivno surađuje u organiziranju stručnih prezentacija, također je koautor stručnih tekstova iz dentalne medicine, od kojih su neki objavljeni u “Vjesniku dentalne medicine”.

Aktivno govori engleski, a služi se i talijanskim jezikom.Igor Kljajić

dr. med. dent.

Životopis


Na studiju Dentalne medicine u Rijeci, diplomirao je 2009. godine, te do 2011. radi u Domu zdravlja Rijeka.

2011. počinje s radom u Poliklinici Rident, a posebno stječe znanja i vještine:

u izradi kompozitnih restoracija, estetsko-funkcionalnih rehabilitacija.
na implanto-protetskoj terapiji, kako na standardnim tako i mini implantatima.
na području konzervativne dentalne medicine - strojna endodoncija, kompozitne restoracije.
na području protetike - empress, cirkon-oksid,keramički inleji / overleji (minimalne preparacije)
rješavanje problema bezubih čeljusti modernim tehnikama.
klasična mobilna i fiksna protetika.

Aktivno korištenje stranih jezika: - talijanski, engleski, njemački.

Srdačan i topao pristup je početak svake kvalitetne terapije!Aleksandra Kotvaš

dr. med. dent.

Životopis


Studij dentalne medicine u Rijeci upisuje 2005. god. gdje i diplomira 2010. god. te stječe akademski naziv doktor dentalne medicine. Staž odrađuje u sklopu kliničkog bolničkog centra Rijeka. Nakon položenog državnog ispita zapošljava se u privatnoj ordinaciji dentalne medicine. Član tima Poliklinike Rident postaje 2014. god. Tijekom svog radnog staža kontinuirano se educira i usavršava znanja. Služi se talijanskim i engleskim jezikom.Iva Kurevija Vukoja

dr. med. dent.

Životopis


Na studiju dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, diplomirala je 2007.god.

Zapošljava se u Poliklinici Rident 2008.godine.

Tijekom godina sudjeluje u programima kontinuirane edukacije te se usavršava iz područja suvremene estetske dentalne medicine. Među značajnijima su:

Treatment strategy and procedures for Advanced levels, Mölndal, Sweden, 2011.
Najnovija dostignuća u terapiji dentalne protetike, Bol
Međunarodni simpozij-laseri u dentalnoj medicini, Zagreb
Kvarnerski dani, Opatija...

Osobitu pažnju posvećuje visoko estetskoj dentalnoj medicini, pri čemu se služi modernim tehnološkim rješenjima i priznatim tehnikama koje daju optimalne rezultate.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Član je HKDM.Anton Lekić

dr. med. dent.

Životopis


2007. godine upisuje Fakultet Dentalne Medicine u Rijeci na kojem se ističe zanimanjem za estetsku protetiku i restaurativnu dentalnu medicinu, te volontiranjima na zavodima za Oralnu Kirurgiju i Protetiku.

Studij završava 2013. godine s obranom diplomskog rada na temu "Traume mliječnih zuba" gdje pokazuje svoj interes prema urgentnim stanjima u zahtjevnim situacijama.

U Poliklinici Rident radi od 2013. godine Tijekom osposobljavanja sudjeluje na raznim tečajevima usavršavanja u konzervativi i protetici.

Među značajnijim programima su:

ICDE - International Center for Dental Education New trends in modern esthetic & restorative dentistry
Strojne tehnike obrade korijenskih kanala i 3D termoplastične tehnike punjenja
Otiskivanje na implantatima
Cementiranje potpuno keramičkih krunica
"Style Italiano" tehnika slojevanja kompozita
Faze izrade i cementiranja ljuskica, inlay, onlay, overlay

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Ana Leoni Mihaljević

dr. med. dent.

Životopis


Integrirani preddiplomski i diplomski studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci završila je 2007. godine. Tijekom studija obavlja demonstraturu na zavodu za Biologiju i genetiku te dentalnu protetiku.

Nakon staža u Domu zdravlja 2011. godine zapošljava se u Poliklinici Rident.

Tijekom svog radnog staža se kotinuirano se educira na BIPS tečajevima. Težište rada je konzervativna i estetska dentalna medicina te implantološka protetika.Maja Mesaroš

dr. med. dent.

Životopis


Integrirani preddiplomski i diplomski studij dentalne medicine na Fakultetu dentalne medicineu Zagrebu završila je 2013.godine.

Tijekom studija volontira na Zavodu za oralnu kirurgiju. Također, s ciljem produbljavanja stručnih znanja redovito pohađa tečajeve iz područja estetske dentalne medicine i implantološke protetike.

Član tima Poliklinika Rudent postaje 2015. godine. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Ana Mikuličić

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, 2009. godine upisuje studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci gdje 2014. godine diplomira i stječe zvanje doktora dentalne medicine.

Najveće interese ima za područje estetske dentalne medicine, odnosno za estetke restaurativne i protetske rekonstrukcije zubi. Osim želje za stalnim stručnim usavršavanjem, ima dobre komunikacijske sposobnosti.

Nakon studija educira se na različitim kongresima:

Newtrends in modern aesthetic and restorative dentistry, IvoclarVivadent
Inicijalni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica, HDEL
Ankylos multi indicative course, Dentsply implants
XII.Hrvatski međunarodni Quintessence kongres, Zagreb
International Summer school of orthodontics; University of Rijeka

Članom Rident tima postaje u siječnju 2017. godine.

Član je HKDM.

Aktivno se služi engleskim, talijanskim jezikom.Radmila Miljković

dr. med. dent.

Životopis


Pri Medicinskom fakultetu u Rijeci završava studij dentalne medicine. Kao dr. dent. med. radi već 17 godina, a u Poliklinici Rident od ožujka 2013. Tijekom tog perioda redovno se dodatno educira i usavršava na stručnim tečajevima, seminarima i kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu. Kontinuirano prati trendove u struci te ih primjenjuje u svakodnevnoj praksi.Dajana Pavletić

dr. med. dent.

Životopis


Sredinom 2007. je završila Srednju medicinsku školu u Rijeci za zvanje dentalnog tehničara. Nastavlja školovanje u dentalnoj medicini i u razdoblju od 2008-2014. pohađa integrirani preddiplomski i diplomski studij dentalne medicine pri Medicinskom fakutetu Sveučilišta u Rijeci. Krajem 2014. u Zagrebu je položila stručni ispit za zvanje doktora dentalne medicine.

Još tijekom studentskih dana je volontirala u privatnoj ordinaciji dentalne medicine, a tijekom 2013. i 2014. je bila demonstrator na studentskim vježbama iz stomatološke protetike. Nakon odrađenog stažiranja u Klinici za dentalnu medicinu KBC Rijeka, početkom prosinca 2015. se zapošljava u Poliklinikama Rident.

Kroz rad se usavršava na području estetske dentalne medicine i protetike te tijekom 2015. i 2016. pohađa brojne tečajeve i seminare, od kojih ćemo spomenuti najnovije:

Međunarodni kongres PERIO IMPLANT (Opatija 2015.) Competence in Aesthetics (Beč 2015.) Kako uspješno provesti izbjeljivanje na vitalnim i avitalnim zubima (Zagreb 2016.) Sveobuhvatni sistem strojne endodoncije (Opatija 2016.) Napredne tehnike brušenja u fiksnoj protetici (Zagreb 2016.).

Aktivno govori talijanski jezik.Nina Petrinić

dr. med. dent.

Životopis


Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisuje Studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci gdje diplomira i stječe zvanje doktora dentalne medicine u srpnju 2017.

Najviše interesa pokazuje za stomatološku protetiku, stoga joj je ambicija napredovati i ostvariti se u tom području uz kontinuiranu edukaciju.

Zapošljava se u Ridentu u rujnu 2017.

Član je HKDM.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Maja Prodan Ramač

dr. med. dent.

Životopis


Pri Medicinskom fakultetu u Rijeci završava studij dentalne medicine 2000 godine. Kao dr. dent. med. radi već 19 godina, a u Poliklinici Rident od ožujka 2015. Tijekom tog perioda redovno se dodatno educira i usavršava na stručnim tečajevima, seminarima i kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu. Kontinuirano prati trendove u struci te ih primjenjuje u svakodnevnoj praksi.

Član je HKDM.

Aktivno se služi talijanskim jezikom.Zrinka Rogulj

dr. med. dent.

Životopis


2010.g. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci završava studij Dentalne medicine.

Od 2012. radi u Poliklinici Rident.

Usavršava se kroz razne tečajeve i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu.

Težište rada konzervativna i estetska dentalna medicina.Margita Severinski Bolf

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja stječe diplomu Dentalnog tehničara.

Na Medicinskom fakultetu u Rijeci završava studij Dentalne medicine.

Kao dr. dentalne medicine radi 23 godine, a u Poliklinici Rident od srpnja 2011. godine.

Tijekom radnog staža redovito se usavršava na tečajevima, seminarima i kongresima i primjenjuje suvremene trendove u svakodnevnoj praksi.Ana-marija Svorcina

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, 2010. godine upisuje integrirani studij Dentalne medicine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje 2017. godine diplomira i stječe zvanje doktorice dentalne medicine.

Tijekom studija radi kao dentalni asistent u dvjema privatnim ordinacijama u Zagrebu i volontira na Zavodu za oralnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Najveći interes pokazuje za područje oralne kirurgije i implantoprotetike.

Članom Rident tima postaje u lipnju 2018. godine.

Članica je HKDM.

Aktivno se služi engleskim i talijanskom jezikom.Teo Hodanić

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, pohađao je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, gdje je 2015. diplomirao za zvanje doktora dentalne medicine.

Tijekom 2016. je stjecao iskustva u struci radeći u ordinacijama dentalne medicine u Domu zdravlja Zadar, a odnedavno se pridružio stručnom timu Poliklinika Rident. Odlikuju ga dobre komunikacijske vještine, snalažljivost te volja za učenjem i napredovanjem u struci.

Dobro se služi engleskim jezikom.Dino Hošnjak

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, 2011. godine upisuje studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu gdje 2017. godine diplomira i stječe zvanje doktora dentalne medicine.

Tijekom studija, iskazuje se vođenjem studentskog projekta “Studentske sekcije Stomatološkog fakulteta u Zagrebu” u razdoblju od 2015 – 2017.

Nakon završenog fakulteta odlučuje se educirati i na području razvoja mekih vještina u zdravstvu pri Akademiji Poliklinike Bagatin.

Od zavšenih tečajeva izdvajamo: 6. Međunarodni kongres Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju, Vodice (Hrvatska)
10. Hrvatski međunarodni Quintessence kongres, Zagreb
Intensive training course SKY® fast and fixed, Senden, Njemačka
Dio Rident tima postaje u srpnju 2017. godine s ciljem dodatnog usavršavanja na području oralne kirurgije.

Član je HKDM.

Aktivno se služi engleskim, talijanskim jezikom i njemačkim jezikom.Zoran Jurković

dr. med. dent.

Životopis


Diplomirao je 2014. godine studij dentalne medicine u Rijeci. Nakon završetka pripravničkog staža zapošljava se u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Rijeci i postaje naslovni asistent na Katedri za endodonciju i restaurativnu stomatologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a 2016. godine postaje asistent na Katedri za oralnu kirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Dodatno se usavršava na radnim tečajevima:
- “New trends in modern aesthetic & restorative dentistry”, Schaan / Liechtenstein, 2014.g.
- “Najnovije tehnike instrumentacije i 3D aktivacijska dezinfekcija korijenskog kanala”, Zagreb, 2016.g.
- “Smjernice u dijagnostici i liječenju tvrdih i mekih zubnih tkiva”, Rijeka, 2016.g.
- PERIOIMPLANT 7, Opatija, 2018.g.

Na katedri za oralnu kirurgiju sudjeluje kao predavač na radnim tečajevima:
- “Što nakon ekstrakcije zuba?”, Rijeka, 2018.g.
- “Rizični pacijenti u svakodnevnoj praksi kirurški postupci i lokalna hemostaza s tehnikama šivanja”, Rijeka, 2019.g.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Monika Keča

dr. med. dent.

Životopis


Završila je 2012. godine integrirani preddiplomski i diplomski studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Tijekom studija dobiva priznanje najbolje studentice godine za akademsku godinu 2009/2010. U Poliklinici Rident obavlja pripravnički staž. Uspješna je u svim područjima dentalne medicine, a želi se usavršavati na području estetike u dentalnoj medicini. Kontinuirano obnavlja i unapređuje svoje znanje praćenjem stručne literature te stručnih seminara, među kojima se ističe stručni tečaj "New trends in modern aesthetic and restorative dentistry" na International Center for dental Education Ivoclar Vivadent AG, Schaan u Liechtensteinu. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Mirna Pavić

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, 2009. godine upisuje studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci gdje 2014. godine diplomira i stječe zvanje doktora dentalne medicine. Po završetku obrazovanja odrađuje pripravnički staž u Dentalnom studiju Ivić- Rakun, gdje se kasnije i zapošljava.

Usavršava svoje znanje praćenjem stručne literature i tečajevima kao:
- "New trends in modern aesthetic and restorative dentistry" na International Center for dental Education Ivoclar Vivadent AG, Schaan u Liechtensteinu.
- stručni tečaju „Rialzi di seno mascellare per via crestale e con approccio laterale Sweden&Martina“ u Padovi.

Od 2016. počinje raditi u Ordinaciji dentalne medicine s dentalnim laboratorijem Radoslav Božić gdje se počinje baviti implantologijom te 2017. upisuje Poslijediplomski specijalistički studij Dentalna implantologija na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dio Rident tima odjela za kirurgiju postaje 2019.

Aktivno govori engleski, talijanski i njemački.Kristian Tadić

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, 2010. godine upisuje studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci gdje 2016. godine diplomira i stječe zvanje doktora dentalne medicine.

Tijekom studija, bio je član organizacijskog odbora 1. Kongresa studenata dentalne medicine s međunarodnim sudjelovanjem, koji se održao 2013. u Rijeci. Osim toga, radio je i kao demonstrator na kolegijima pretklinička i klinička ortodoncija.

Najveće interese ima za područje estetske dentalne medicine, odnosno za estetke restaurativne i protetske rekonstrukcije zubi. Osim želje za stalnim stručnim usavršavanjem, ima dobre komunikacijske sposobnosti.

Članom Rident tima postaje u veljači 2017. godine.

Član je HKDM.

Aktivno se služi engleskim, talijanskim i njemačkim jezikom.Tamara Puljić

glavna sestra

Životopis


Završila školu za medicinske sestre u Rijeci. Ima dugogodišnje iskustvo rada u operacionim salama kao sestra instrumentarka. Od 1995.- 2008.godine zaposlena u privatnoj Poliklinici „MEDICO“ u operacionoj sali i na odjelu kardiologije. Od 2008. godine zaposlena u Poliklinici Rident kao glavna sestra. Ne samo da fantastično balansira između telefonskih poziva, mailova i excel tablica, nego nađe i svaku najskrovitiju venu. Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi.Maja Rasberger

glavna sestra

Životopis


Godine 1997. započinje s radom u ordinaciji dentalne medicine.

Komunikativna i srdačna, rado prihvaća i brzo rješava svakodnevne izazove.

Postaje dio tima Poliklinike Rident 2015.

Životni moto primjenjuje, kako u privatnoj , tako i u poslovnoj svakodnevici " Uvijek nasmijani :)".Tea Kučić

glavna sestra – kirurgija Rijeka

Životopis


Srednju medicinsku školu završava u Rijeci. Pohađa pred diplomski Studij Dentalna higijena, pri medicinskom fakultetu u Rijeci.

2008. godine postaje članom Rident tima. Tea je glavna sestra Odjela oralne kirurgije.

Aktivno se služi talijanskim I engleskim jezikom.


Danijela Kolić

 

glavna sestra – kirurgija Poreč

Životopis

 

Srednju medicinsku školu završila je u Puli 2009. godine, a stručno osposobljavanje obavila u Općoj bolnici Pula i Istarskim domovima zdravlja. Rident timu u podružnici u Poreču se priključuje 2015. godine, a 2020. postaje glavna sestra na odjelu oralne kirurgije.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Vanja Kvasnij

bacc. rad tech.
voditeljica radiologije – Rijeka

Životopis


1996. godine upisuje srednju Medicinsku školu, smjer medicinska sestra. Nakon srednje škole upisuje stručni dodiplomski studij medicinske radiologije pri Medicinskom fakultetu u Rijeci pri kojem je diplomirala 2002. godine.

Pripravnički staž u trajanju od godine dana (2003-2004) odradila je u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci.

2009. godine postaje dio Rident tima kao Voditelj radiološkog odjela.Dušan Ivančić

majstor dent. tehnike
voditelj dentalnog laboratorija

Životopis


Desetogodišnje stručno obrazovanje u Njemačkoj završava majstorskim ispitom.

Vraća se u Hrvatsku gdje se zapošljava u Poliklinici Rident. Duško Ivančić je voditelj zubotehničkog laboratorija. Stalnim dodatnim edukacijama prati najnovija tehnološka dostignuća na području zubne tehnike kao što su CAD/CAM i selectiv laser melting tehnologija. Na redovnim internim edukacijama u našoj poliklinici, Duško Ivančić je redoviti predavač, koji nesebično i vrlo razumljivo prenosi svoje bogato znanje i iskustvo.

Aktivno govori njemački i engleski jezik. U slobodno vrijeme bavi se jedrenjem i ronjenjem.Ivan Radanović

majstor dent. tehnike
voditelj dentalnog laboratorija

Životopis


Voditelj zubotehničkog laboratorija u Poliklinici Rident od 2006. O njegovom znanju govori i podatak da je 2011. na implantološkom kongresu u Zagrebu pred nekoliko stotina doktora dentalne medicine i tehničara održao predavanje „All on four“.

Hobi; različiti sportovi, naročito tenis, nogomet, skijanje...

Govori odlično njemački i dobro engleski.Vibor Martić

dent. tehničar
voditelj dentalnog laboratorija – Poreč

Životopis


2000. godine upisuje Medicinsku školu, smjer dentalni tehničar. 2006. godine zapošljava se u Poliklinici Rident, te pod voditeljstvom majstora dentalne tehnike gradi svoje znanje.

Tijekom godina sudjeluje na raznim predavanjima i radnim tečajevima iz dentalne tehnike te se usavršava u području implantoloških i kombiniranih radova, te u estetskoj individualizaciji gingive.

Glavni cilj u dentalnoj tehnici: Svojim malim umjetničkim djelima podariti osmijeh ljudima.mr. sc. Dorotea Bralić

dipl. comm.
voditeljica korporativnih komunikacija i kvalitete

Životopis


Dorotea Bralić magistra je komunikologije sa Sveučilišta Florida State, a Rident timu se pridružila kao voditeljica korporativnih komunikacija i kvalitete.

Uz njeno dugogodišnje iskustvo u području integriranih komunikacijama te specifično iskustvo u marketingu i prodaji zdravstvenih usluga želimo osnažiti naš uhodani tim i unaprijediti te segmente našeg poslovanja.

Kao koordinator za kvalitetu zadužena je za integraciju svih protokola te pripremu dokumentacije i osoblja za proces certifikacije i akreditacije.


 

Aleksandra Mesić

 

voditeljica prodaje

Životopis

 

 

Nakon višegodišnjeg rada u turizmu, a posebice tijekom rada u Italiji usavršila je znanje talijanskog jezika, detaljno upoznala talijansku kulturu i stakla nove komunikacijske vještine. Timu poliklinika Rident pridružuje se 2008. godine, a već nakon godinu dana, zahvaljujući neograničenoj energiji, organizacijskim vještinama te predanosti poslu, postaje voditeljicom recepcije.

Uz poslove voditeljice recepcije sudjeluje u timu za promociju usluga te postepeno preuzima i poslove voditeljice prodaje. Kao voditeljica prodaje Aleksandra je danas odgovorna za suradnju s turističkim i posredničkim agencijama s područja Italije i Švicarske.Niko Miljanić

voditelj prodaje – Poreč

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja u Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji, 2010. se zapošljava u Poliklinikama Rident i stječe prva radna iskustva na poslovima marketinga i administracije.

Ne zapostavlja daljnje obrazovanje, već uz rad pohađa Ekonomski fakultet u Rijeci, smjer Međunarodno poslovanje. Tijekom 2015. stječe zvanje sveučilišnog prvostupnika a 2018. titulu magistra ekonomije.

Trenutno radi kao voditelj prodaje Poliklinike u Poreču. Uz odličan engleski, dobro govori i talijanski jezik.Livia Androić

dipl. comm.
asistentica za odnose s javnošću

Životopis


Akademsko obrazovanje završila je u Italiji, na Fakultetu jezika i stranih književnosti, smjer Odnosi s javnošću gdje je i diplomirala u akademskoj godini 2006/2007.

2006. godine zapošljava se u Poliklinici Rident kao administrator. 2010. godine postaje Voditelj odnosa s javnošću Poliklinike Rident. Ujedno je i Sudski tumač za talijanski jezik pri Županijskom sudu u Rijeci.Paola Juričević

dipl. oec.
asistentica za kvalitetu

Životopis


Akademsko obrazovanje završila je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, gdje je i diplomirala u akademskoj godini 2011/2012.

Nakon uspješne odbojkaške karijere, postaje dio Rident tima 2013. godine.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Robert Racane

asistent za promociju

Životopis


Robert Racane postaje dio Rident tima 2014. godine.

Sa svojim bogatim iskustvom na području prodaje i komunikacije počinje predstavljati Poliklinike Rident na području susjedne Italije.Maja Vlaše

voditeljica recepcije – Rijeka

Životopis


Završila je opću gimnaziju u Rovinju. Prije zaposlenja u Ridentu radila je četiri godine kao voditelj recepcije u privatnoj ordinaciji dentalne medicine.

U Poliklinici Rident počinje raditi 2012. godine kao administratorica na recepciji. Zbog svoje neiscrpne energije, kolegijalnosti i posvećenosti pacijentima, 2018. godine postaje „Rident ambasador iskustva pacijenata“.

Početkom 2019. godine Maja je imenovana voditeljicom recepcije Poliklinike Rident u Rijeci.Debora Krizmanić

voditeljica recepcije – Poreč

Životopis


2011 završila je diplomski studij Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu, smjer Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, i stekla naziv Magistra ekonomije.

Dugogodišnjim radom u turizmu razvija naklonost prema stranim jezicima, od kojih se odlično služi engleskim, njemačkim, i talijanskim jezikom.

2016 postaje članom Rident tima, a 2019 dolazi na mjesto voditeljice recepcije u poliklinici Rident Poreč.Daniela Božić

bacc. rad tech.
voditeljica radiologije – Poreč

Životopis


Daniela je završila Medicinsku školu u Rijeci 2006.godine. 2009.godine upisuje preddiplomski stručni studij Radiološke tehnologije pri Medicinskom fakutetu u Rijeci koji završava iste godine. Pripavnički staž odrađuje u Istarskom domu zdravlja - ispostava Poreč i u Općoj bolnici u Puli.

Diplomirala je 2010. godine a 2013. godine postaje dio Rident tima u Poreču.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Gabrijela Senković

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja upisuje Studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci gdje je 2013. godine diplomirala i stekla zvanje doktora dentalne medicine.

Nakon odrađenog stažiranja zapošljava se u privatnoj ordinaciji dentalne medicine.

Članom tima poliklinike Rident postaje 2017. godine.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jeziko.mr. sc. Andrej Katalinić

dr. med. dent.
specijalist ortodoncije

Životopis


Pri Medicinskom fakultetu u Rijeci završava studij dentalne medicine 1998. godine. Na Medicinskom fakultetu radi od 2000.-2013. godine kao asistent na Katedri za kliničku pedodonciju i ortodonciju. Sudjeluje u nastavi studija stomatologije i objavljuje znanstvene radove u domaćim i stranim stručnim časopisima, predaje na tečajevima trajne edukacije.

2005. završava poslijediplomski znanstveni Studij biomedicine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu i stječe znanstveni stupanj magistra znanosti. Specijalizaciju iz ortodoncije završava 2009. godine u Zagrebu i postaje specijalist ortodoncije.

Otvara privatnu specijalističku ordinaciju u Matuljima 2013. godine.

U Londonu 2014. godine certificira se za terapiju OrthoCaps metodom prozirnim maskicama. Kontinuirano se usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu iz područja ortodoncije, a uže specijalnosti su mu ortodoncija odraslih i pretprotetska ortodoncija. Ima preko 500+ završenih ortodontskih terapija.

Od ožujka 2019. godine pridružuje se timu Poliklinika Rident kao vanjski suradnik za područje ortodoncije.

Član je HKDM.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.Alica Soltyšik

dr. med. dent.

Životopis


Po završetku jezične gimnazije upisuje studij dentalne medicine pri Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje 2019. godine diplomira i stječe zvanje doktorice dentalne medicine.

Tijekom studija sudjeluje na mnogim domaćim i stranim kongresima. Na 3. Internacionalnom simpoziju studenata dentalne medicine 2018. godine, voditeljica je radionice „Izbjeljivanja zubi“. Godine 2019. sudjelovala je u volonterskom internacionalnom projektu „Gogos give smiles“ u organizaciji Internacionalne udruge studenata dentalne medicine sa svrhom promoviranja oralnog zdravlja djece u Južnoafričkoj Republici. Autorica je znanstvenog istraživanja pod naslovom „Znanje i vještine studenata dentalne medicine i studenata medicine o oralnim prekanceroznim lezijama“.

Član je HKDM. Aktivno se služi engleskim, talijanskim i francuskim jezikom.

Članom Rident tima postaje u listopadu 2019. godine.Mia Ročan

dr. med. dent.

Životopis


Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i 2019. godine stječe zvanje doktorice dentalne medicine.

Tijekom studija radi kao dentalni asistent u dvije privatne ordinacije u Zagrebu. Demonstrator je na predmetu „Pretklinička restaurativna dentalna medicina“ na Zavodu za endodonciju i restaurativnu stomatologiju. Piše za studentski časopis „Sonda“. Sudjeluje u istraživačkom radu na temu „Comparison of final disinfection protocols using antimicrobial photodynamic therapy and different irrigants after single-file reciprocating instrumentation against intracanal bacterial biofilm - An in vitro study“. Tijekom studija sudionica je raznih kongresa: International Dental Student Congress, Ljubljana; Studentski kongres Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu; kongres Hrvatskog endodontskog društva; Aestethic Dental Moment, Zadar; Parodontološki kongres 2019., Pula.

Dr. Ročan dobitnica je rektorove nagrade 2018./2019. za studentski istraživački rad na temu „Analiza količine zaostalog punila nakon osnovne mehaničke obrade kanala i apikalnog proširenja kod revizije zavijenih korijenskih kanala zuba“.

Članica je HKDM. Služi se engleskim, njemačkim i talijanskim jezikom.

Članica Rident tima postaje 2019. godine.Maja Lukić

glavna sestra – kirurgija Rijeka

Životopis


Srednju medicinsku školu završila je u Rijeci 2008. godine, a stručno osposobljavanje obavila u Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Usavršavanje za dentalnog asistenta odradila je 2017. godine. Rident timu se priključuje 2014. godine, a 2020. postaje glavna sestra na odjelu oralne kirurgije.

Osim poslova dentalnog asistenta i glavne sestre, bavi se i dentalnom fotografijom.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.Armina Lović

bacc. rad. tech.
voditeljica radiologije

Životopis


Srednju ekonomsku školu završila je u Rijeci. Diplomirala je Radiološku tehnologiju na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2014. godine. Stručno osposobljavanje obavljala je u Klinici za ortopediju Lovran i u Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Članicom Rident tima postala je 2016. godine, a četiri godine nakon postaje voditeljicom odjela radiologije.

Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom, a osim usavršavanja jezika fokusirana je i na angažman u informatičkom dijelu posla.


Šime Lovrić

 

dr. med. dent.

Životopis

 

Nakon završene gimnazije upisuje studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na kojem je diplomirao 2019. godine te stekao zvanje doktora dentalne medicine.

Tijekom studija volontira u privatnoj ordinaciji u Trogiru gdje je ujedno po završetku studija odradio pripravnički staž, a tijekom školovanja stječe i dodatna stručna znanja na dentalnim kongresima u Rijeci, Zagrebu, Ljubljani i Beogradu.

U rujnu 2019. godine postaje članom tima poliklinika Rident. Njegovo interesno područje je dentalna protetike te će se u tom smjeru nadalje usavršavati.

Tečno govori engleski jezik, a osnovno znanje talijanskog jezika dalje unapređuje.


Manda Hrstić

 

dr. med. dent.

Životopis

 

Nakon srednjoškolskog obrazovanja u općoj gimnaziji, upisuje Studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu gdje 2014. godine diplomira i stječe zvanje doktorice dentalne medicine.

Po završetku pripravničkog staža u Stomatološkoj poliklinici Split, započinje sa samostalnim radom u Domu zdravlja Drniš.

Najveći interes pokazuje za dentalnu protetiku i estetsku dentalnu medicinu, te se kontinuirano usavršava i pohađa tečajeve o najnovijim metodama i tehnologijama ih tih područja.

Rident timu se pridružuje u rujnu 2020. godine.

Članica je HKDM.

Aktivno se služi talijanskim jezikom.

Uprava


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Željko Miljanić

dr. med. dent.
direktor – član uprave


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Jagoda Berber Torbarac

dr. med. dent.
članica uprave


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Nataša Rubeša

dipl. oec.
članica uprave


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Goran Popović

dr. med. dent.
član društva – voditelj podružnice Poreč, DSD master

Voditelji i specijalisti


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Daniela Grgić Miljanić

dr. med. dent.
voditeljica tima i DSD master


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Magdalena Miletić Matešić

dr. med. dent.
voditeljica tima


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Aida Pašić Carrera

univ. mag. med. dent.
voditeljica tima i spec. implantologije


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Gordana Smiljan Jagić

dr. med. dent.
voditeljica tima


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Milan Tepavac

dr. med. dent.
voditelj tima


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Matko Oguić

dr. med. dent.
voditelj kirurgije – Rijeka


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Domagoj Grabovac

dr. med. dent.
voditelj kirurgije – Rijeka


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Ivana Senković

dr. med. dent.
voditeljica kirurgije – Poreč


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Snježana Pohl

dr. med. dent. i dr. med.
specijalistica parodontologije
eda specijalistica parodontologije i implantologije


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

mr. sc. Angelina Maras

dr. med. dent.
specijalistica preventivne i dječje dent. med.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Ivana Radić

dr. med. dent.
specijalistica protetike


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

mr. sc. Andrej Katalinić

dr. med. dent.
specijalist ortodoncije

Doktori – protetika


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Josip Brusić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Petra De Visintini

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Natalija Gavran

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Nina Hanza

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Tajana Host Perković

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Manda Hrstić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Tatjana Jović

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Iva Kurevija Vukoja

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Šime Lovrić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Maja Mesaroš

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Ana Mikuličić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Radmila Miljković

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Dajana Pavletić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Nina Petrinić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Maja Prodan Ramač

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Gabrijela Senković

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Ana-Marija Svorcina

dr. med. dent.

Doktori – kirurgija


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Teo Hodanić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Zoran Jurković

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Monika Keča

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Mirna Pavić

dr. med. dent.


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Kristian Tadić

dr. med. dent.

Dentalni asistenti


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Tamara Puljić

glavna sestra


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Maja Rasberger

glavna sestra – Poreč


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Maja Lukić

glavna sestra – kirurgija Rijeka


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Danijela Kolić

glavna sestra – kirurgija Poreč


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Armina Lović

bacc. rad tech.
voditeljica radiologije


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Daniela Božić

bacc. rad tech.
voditeljica radiologije – Poreč

Dentalni laboratorij


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Dušan Ivančić

majstor dent. tehnike
voditelj dentalnog laboratorija


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Ivan Radanović

majstor dent. tehnike
voditelj dentalnog laboratorija


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Vibor Martić

dent. tehničar
voditelj dentalnog laboratorija – Poreč

Administracija


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

mr. sc. Dorotea Bralić

dipl. comm.
voditeljica korporativnih komunikacija i kvalitete


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Aleksandra Mesić

voditeljica prodaje


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Niko Miljanić

bacc. oec.
voditelj prodaje – Poreč


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Paola Juričević

dipl. oec.
asistentica za kvalitetu


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Robert Racane

asistent za promociju


POGLEDAJ ŽIVOTOPIS

Maja Vlaše

voditeljica recepcije – Rijeka

Lista državnih blagdana i praznika

01. 01. Nova godina
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
04. 04. 2021. Uskrs
05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
01. 05. Praznik rada
30. 05. Dan državnosti
03. 06. 2021. Tijelovo
22. 06. Dan antifašističke borbe
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
15. 08. Velika Gospa
01. 11. Dan svih svetih
18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
25. 12. Božić
26. 12. Sveti Stjepan
Čavrljaj s nama
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?