safestay_big

Dentalni turizam

Hrvatski doktori dentalne medicine su već duže vrijeme prepoznatljivi po kvaliteti i stručnosti kojom po ničemu ne zaostaju za modernim svjetskim dentalnim trendovima, ali i po znatno povoljnijim cijenama dentalnih usluga u usporedbi s jednim dijelom europskih zemalja.

Kvalitetu i pouzdanost Poliklinika Rident svakodnevno prepoznaje sve više zainteresiranih pacijenata iz nama najbližih europskih zemalja. Kako bismo mogli u najkraćem mogućem vremenu odgovoriti na sve veću potražnju za uslugama naših dentalnih specijalista, odlučili smo prenamijeniti naše smještajne kapacitete u Poliklinici Poreč. Sobe za smještaj naših pacijenata preuredili smo u pet novih, moderno opremljenih dentalnih ordinacija, u kojima je briga o Vašem zdravlju i lijepom osmijehu povjerena vrhunski educiranim stručnjacima iz svih područja dentalne medicine. Put od prvog kontakta do napuštanja naših poliklinika s novim osmijehom ovime postaje još kraći, jer Vaše je vrijeme dragocjeno, a mi o tome vodimo računa.

Naravno, svi oni željni ugodnog odmora u našoj regiji, neće ostati prikraćeni za kvalitetan smještaj. Poliklinika Rident je sklopila poslovnu suradnju s nekoliko hotela u našoj regiji, u kojima svi naši pacijenti mogu ostvariti posebne cijene smještajnih usluga. U nadolazećim vremenima planiramo još snažnije proširiti suradnju s novim i dokazano kvalitetnim poslovnim partnerima, kako bismo vaš boravak u Poliklinikama Rident i u našoj regiji u svakom trenutku učinili još ugodnijim i povoljnijim.

poliklinike rident su članice klastera zdravstvenog turizma Kvarnera Poliklinike Rident članice su klastera zdravstvenog turizma Kvarnera

Lista državnih blagdana i praznika

01. 01. Nova godina
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
04. 04. 2021. Uskrs
05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
01. 05. Praznik rada
30. 05. Dan državnosti
03. 06. 2021. Tijelovo
22. 06. Dan antifašističke borbe
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
15. 08. Velika Gospa
01. 11. Dan svih svetih
18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
25. 12. Božić
26. 12. Sveti Stjepan
Čavrljaj s nama
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?