Poliklinika Rident – Naš put do uspjeha

Autor: rident
15.01.2017.
Svaka je tvrtka onoliko dobra koliko su dobri njeni zaposlenici. Čak je i najmodernija tehnologija beskorisna, ukoliko je ne poslužuju kvalitetni i vrhunski educirani djelatnici, koji to što rade ne doživljavaju samo kao posao, već kao način života. Iz tog razloga smo već od samih početaka našeg postojanja i rada, najveću pažnju posvećivali ljudskim potencijalima, birajući najkvalitetnije pojedince koji se ne boje profesionalnih izazova i koji će daljnjom edukacijom doći do još većih strukovnih postignuća. Naši su zaposlenici najveća snaga naše tvrtke i zato ovaj tekst posvećujemo njima.
Naši specijalisti i doktori dentalne medicine
U našim su poliklinikama zaposleni specijalisti svih grana dentalne medicine. Svaki pacijent ima svog odabranog doktora dentalne medicine koji zajedno sa stručnim timom specijalista planira, koordinira i kontrolira terapiju. U Poliklinikama Rident je ovog trenutka zaposleno čak 46 doktora dentalne medicine i 7 specijalista, koji se brinu za vaše zdravlje i ljepotu vašeg osmijeha. Svaka od naših poliklinika u Rijeci i Poreču ima i vlastiti odjel kirurgije i protetike, čime smo u mogućnosti sve dentalne usluge obaviti na jednom mjestu.

Naša klinika zapošljava i troje vrhunskih stručnjaka na području dentalne medicine koji su članovi prestižne međunarodne platforme "Leading Implant Centers", koja u svoje članstvo odabire i preporuča samo one dentalne stručnjake iz čitavog svijeta koji ispunjavaju najviše standarde iz područja dentalne implantologije i u čije se profesionalne kvalifikacije možete pouzdati u potpunosti i u svakom trenutku.

Dentalni asistenti i medicinske sestre
Poliklinike Rident zapošljavaju 56 dentalnih asistentica i medicinskih sestara, koje su u poslu očuvanja vašeg zdravlja i lijepog osmijeha, velika pomoć našim doktorima i specijalistima. Vrlo profesionalne i uvijek na usluzi, čine sve kako bi vaš boravak u našim klinikama bio što ugodnije iskustvo. Posao kojim se bavimo ne dozvoljava komunikacijsku barijeru s pacijentima. Naravno, pobrinuli smo se i za taj detalj – sve naše medicinske sestre i dentalne asistentice odlično govore talijanski jezik.
Dentalni tehničari
Ne smijemo nikako zaboraviti naše zubne tehničare, kojih možda nećete upoznati, ali će vam već po vrhunskoj kvaliteti i estetici vaših implantata ili keramičkih ljuskica, biti jasna njihova težnja ka perfekciji i ostvarivanju visokih estetskih standarda. U tri zubna laboratorija u našim poliklinikama u Rijeci i Poreču zaposlen je 81 zubni tehničar. Svoj posao predano obavljaju na najsuvremenijim laboratorijskim uređajima i opremi, kontinuirano se educirajući kako bi u svakom trenutku bili u mogućnosti spremno odgovoriti na sve poslovne izazove. Sve se to odvija pod budnim okom dvojice zubnih tehničara-majstora struke, čije su iskustvo i znanje jamac izvrsnih rezultata, a time i vašeg konačnog zadovoljstva.
Odjel administracije i marketinga
Konačno, sve što radimo bilo bi dugotrajnije i kompliciranije bez našeg malog, ali vrlo učinkovitog odjela administracije. Od prvog srdačnog i ohrabrujućeg kontakta s vama, pa do napuštanja naših prostora s novim i blistavim osmijehom, naše administrativne djelatnice vode brigu o vama i vašem rasporedu u našim poliklinikama. Većina ih je akademski obrazovana na području ekonomije ili odnosa s javnošću, a sve govore talijanski, njemački i engleski jezik, od čega dvije djelatnice imaju status sudskog tumača za talijanski jezik.

"MAKING OF"
Trenutak postojanja u značajnoj obljetnici naše poliklinike, ovjekovječili smo snimanjem milenijske fotografije na kojoj su svi naši djelatnici. Kako su tekle pripreme za snimanje, možete pogledati u kratkom filmskom isječku.

Od naših skromnih početaka, u proteklih smo 13 godina izrasli u tvrtku koja zapošljava više od 200 ljudi, a naše ordinacije godišnje posjeti više od 50000 pacijenata. Jeste li znali da naše poliklinike u Rijeci i Poreču ugrade više od 10000 implantata godišnje? Ove impresivne brojke ne mogu biti rezultat nekih sretnih ili slučajnih okolnosti. Mi to najbolje znamo.

Mnogi u nečemu žele biti najbolji na svijetu. Mi želimo biti najbolji što možemo. Uvijek.

Leave a Comment

Lista državnih blagdana i praznika

01. 01. Nova godina
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
04. 04. 2021. Uskrs
05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
01. 05. Praznik rada
30. 05. Dan državnosti
03. 06. 2021. Tijelovo
22. 06. Dan antifašističke borbe
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
15. 08. Velika Gospa
01. 11. Dan svih svetih
18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
25. 12. Božić
26. 12. Sveti Stjepan
Čavrljaj s nama
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?