Vrijeme je za osmijeh bez zadrške!

Ove godine svoj osmijeh stavite u prvi plan.
Iskoristite priliku i odličnu PONUDU
s 15% popusta na sve vrste keramičkih krunica ili ljuskice!
S KRUNICAMA MOŽEMO GOTOVO SVE!

Kada je struktura zuba uništena opsežnim karijesom i kada ju nažalost ne možemo nadomjestiti klasičnim ispunom, koristimo keramičke krunice kojima nadomještamo uništenu površinu zuba. Neovisno radi li se samo o jednom zubu ili o više njih, vašem osmijehu ne vraćamo samo stari sjaj već ga činimo ljepšim i prirodnijim.Ovisno o vrsti keramike, razlikujemo:

 • cirkon keramičke krunice
 • potpuno keramičke krunice
 • metal keramičke krunice
 • keramičke ljuskice ili fasete
 • teleskopske krunice


Radove u usnoj šupljini kojima nadomještamo, zamijenjujemo i uljepšavamo zube istovremeno zadržavajući ili poboljšavajući njihovu funkciju zovemo protetskim radovima. Vrsta protetskog rada koji predlažemo pacijentu ovisi o njegovim željama i trenutnom stanju njegove usne šupljine. Protetske radove s keramičkim krunicama u pravilu nazivamo fiksnim protetskim radovima jer su za razliku od proteza fiksirani ili na dentalne implantate ili na izbrušene zube.

Minimalno invazivna zamjena za zube čijim izgledom niste zadovoljni

Keramičke ljuskice ili fasete koristimo kada želimo ispraviti prije svega estetske nedostatke u vidu boje, dužine ili širine frontalnih zuba. Radi se o tankim ljuskama od keramike koje se ljepe na lagano izbrušene prednje zube. Pacijenti i doktori ih vole zato što se za njihovo postavljanje minimalno brusi površina zuba na koju se potom postavljaju ljuskice.

U Poliklinikama Rident znamo kako pacijenti vole različite vrste osmijeha. Neki vole prirodne osmijehe i ne smetaju im lagane nepravilnosti na zubima, čak štoviše, smatraju ih osobnim potpisom. Postoje i perfekcionisti, koji žele savršeno bijele osmijehe izrađene po svim estetskim parametrima. Ako ste vi jedan od njih, na pravom ste mjestu!

Akcijska ponuda

Ako tražite razloge za osmijeh, na pravom ste mjestu. Pridružite se 60 000 pacijenata koji su prepoznali našu kvalitetu i koji već dugi niz godina brigu o svom osmijehu prepuštaju Poliklinikama Rident. Osim 15% popusta na keramičke krunice i ljuskice, čeka vas visoko educiran tim doktora koji već više od 28 godina vraća osmijehe na lica svojih pacijenata.

Ponuda traje do 31.08. Zato požurite i zakažite svoj prvi pregled i konzultacije:  Prije upisivanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Pravilima privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

  Kvalitetan i specijaliziran tim stručnjaka

  Lijep, funkcionalan i prirodan osmijeh rezultat je suradnje tima stručnjaka i pacijenta. U našim poliklinikama ništa ne prepuštamo slučaju i zato na vašem osmijehu uvijek radi tim kirurga, parodontologa, protetičara i laboratorijskih tehničara, ovisno o potrebi i vrsti rada. Na taj se način sve faze liječenja i protetske obrade odrađuju po pravilima struke, a margina pogreške svodi na minimum.

  Protetika – 15% popusta*

  TIP USLUGECIJENA
  TELESKOPSKA KRUNICA1.825,00 KN
  KERAMIČKA KRUNICA NA METALU1.425,00 KN
  KERAMIČKA KRUNICA NA CIRKONU2.630,00 KN
  E-MAX KERAMIČKA KRUNICA2.400,00 KN
  KERAMIČKA LJUSKICA (VENEER)2.045,00 KN
  * do kraja kolovoza 2021. na keramičke nadomjeske na svim vrstama protetskih terapija
  Čavrljaj s nama
  1
  online do 18:00 - (sub 16:00)
  Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?