Policlinick view
Policlinick view
Policlinick view

Poliklinika Poreč

Poreč, ljupki grad na zapadnoj obali poluotoka Istre, danas slovi kao jedno od najposjećenijih i najvažnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Zbog svoje bogate povijesti koja datira još od vremena Rimljana i izvrsne gastronomske ponude, česta je meta europskih turističkih putnika. Uz bogatstvo kulturno-povijesnih spomenika i raznoliku ugostiteljsko-turističku ponudu, Poreč nudi i vrhunsku dentalnu uslugu.

Naime, od svibnja 2013. godine Poliklinika Rident u Poreču osigurava sve vrste dentalnih usluga korištenjem modernih tehnika i najsuvremenijih uređaja u 15 ordinacija i dentalnom laboratoriju. Otvorenje Poliklinike Rident u Poreču, jednoj od najljepših istarskih destinacija, kruna je našeg desetogodišnjeg rada. S bogatom tradicijom u zdravstvenom turizmu i na idealnoj lokaciji nadohvat gostima iz susjednih zemalja, Poreč se nametnuo kao izvrstan poslovni iskorak.

Rezultati ostvareni u proteklom razdoblju čine nas ponosnima, ali i obvezuju na predano i kvalitetno daljnje djelovanje, kako bismo zadržali vodeći položaj na tržištu. Zadovoljstvo korisnika ostaje naš prioritet, a njihovim očekivanjima nastavit ćemo se prilagođavati još boljom kvalitetom usluga i ulaganjima u razvoj zaposlenika i vrhunsku tehnologiju.

Javite nam se!
Uz našu pomoć i Vaš će osmjeh zablistati

  Ime i prezime

  Email adresa

  Telefon

  Predmet

  Vaš upit

  Prije upisivanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Pravilima privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.