Poliklinike Rident dočekuju 2024. s osvrtom na 2023.

Autor: Rident

22.12.2023

Još jedna godina je pri kraju i ne možemo biti ponosniji na naš rad.

Hvala vam svima, dragi naši pacijenti, što ste nas odabrali i preporučili prijateljima, rodbini i znancima. Odabir idealne dentalne klinike nikada nije lak jer postoji toliko varijabli u igri: struktura, stručnjaci, oprema, kompletnost usluga i sigurno pouzdanost.

Saznanje kako nam se svake godine tisuće i tisuće pacijenata vraća i odabire Rident za svoju dentalnu skrb čini nas ponosnima i motivira nas da uvijek dajemo sve od sebe, da stalno budemo u tijeku s najnovijim vijestima iz područja dentalne medicine i dentalnih tehnologija.

S velikom radošću i zahvalnošću sjećamo se svakog vraćenog i poboljšanog osmijeha, jer briga o vašem dentalnom zdravlju uvijek je bila naša misija. Dragi pacijenti, ako smo kroz godine uspjeli ostvariti važne ciljeve, zasluge su prije svega vaše!

Našim stručnjacima također treba zahvaliti i nagraditi za posao koji svakodnevno obavljaju. Hvala našem administrativnom osoblju koje svaki posjet našim poliklinikama čine jednostavnijim i ugodnijim. Hvala našim dentalnim asistentima i dentalnim higijeničarkama koje, kao desna ruka doktora dentalne medicine, čine da se svi pacijenti osjećaju ugodno unutar ordinacija, asistirajući im tijekom cijelog boravka. Hvala oralnim kirurzima, doktorima dentalne medicine i zubnim tehničarima na neizmjernoj profesionalnosti i iskustvu. Bez dobro provjerenog tima bilo bi nemoguće nastaviti nuditi najbolje našim pacijentima, bez zajedničkog tima ne bi bilo nimalo lako ostvariti cilj svakog novog osmijeha.

Zahvaljujući mreži agenata i predstavnika diljem Italije: bez vas ne bismo imali priliku predstaviti naše usluge na tako velikom tržištu i ne bismo mogli ponuditi tako gostoljubivu, ugodnu i brzu uslugu kod nas u Hrvatskoj.

Posebna zahvala i članovima Uprave koji se svakodnevno trude unaprijediti brand Ridenta. Oni uvijek traže inovacije i napredak kojima će unaprimijediti naše poliklinike, opremu i zaposlenike.

2023. je svakako bila godina u kojoj je naš ulazak u Adria Dental Grupu 100% realiziran: od prvog dana smo bili jako ponosni što smo dio ove brzorastuće grupacije koja okuplja najbolje dentalne klinike u Adriatic regiji. Priznanje koje ne samo da nagrađuje našu kliniku, čineći je još više pravom referentnom točkom za sve one koji žele ponovno bezbrižno nasmijati, već koje naglašava Ridentovo dugogodišnje iskustvo u tom području.

Čemu se nadamo u 2024. godini?

Svakako nastaviti ovim putem kojim smo krenuli pred skoro dva desetljeća, u kojima su ispunjeni razni snovi i ostvareni mnogi uistinu važni ciljevi. Cilj je i dalje nuditi najvišu kvalitetu u području dentalnih usluga, anticipirati trendove i davati sve veću vrijednost međuljudskim odnosima.

Jer na kraju krajeva, jedan od aspekata koji Rident razlikuje od konkurencije svakako je dragocjena veza koja se uspostavlja između pacijenta i njegovog doktora: nije samo pitanje liječenja osmijeha, već je pitanje potpunog razumijevanja potreba onih koje imamo pred sobom i uvijek dajemo sve od sebe da ispunimo njihove želje.