Riskiram s naočalama
ALI NIKAD SA ZUBIMA.

Povodom Ridentovih 20 godina pripremili smo posebne popuste i ponude!

 

Posebna akcija u lipnju: 50% popusta na profesionalno čišćenje

Iskoristite ponudu koja uključuje BESPLATAN prvi pregled i ortopan i upoznajte naš višestruko nagrađivani, stručni tim!

Dodatno smo tijekom cijelog lipnja omogućili i 50% popusta na profesionalno čišćenje.

BESPLATAN PRVI PREGLED I ORTOPAN

Došlo je vrijeme i za vaš osmijeh! Ako ne znate što sve trebate popraviti, kolika je šteta, koja je najbolja terapija i koliko će sve to koštati – ne brinite, mi ćemo vam reći!

BESPLATAN prvi pregled, uz ortopan koji možete napraviti odmah u našoj poliklinici bit će dovoljni kako bi zajedno mogli isplanirati vašu terapiju, napraviti vam ponudu i procijeniti koliko će sve to trajati!

50% POPUSTA NA PROFESIONALNO ČIŠĆENJE ZUBA

Iskoristite našu posebnu akciju profesionalnog čišćenja zuba, koja uključuje čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje i poliranje zuba, uz uputu o oralnoj higijeni.

Zašto se preporučuje napraviti profesionalno čišćenje zuba?

Profesionalno čišćenje zubnog kamenca obuhvaća niz postupaka koje u našoj poliklinici provodi dentalni higijeničar kako bi se uklonile naslage kamenca i plaka s površine zuba i oko zubnog mesa. To uključuje uklanjanje tvrdih naslaga kamenca pomoću posebnih instrumenata, kao i poliranje zuba radi uklanjanja mekih naslaga i zaglađivanja površine zuba.

Profesionalno čišćenje zubnog kamenca preporučuje se radi održavanja oralnog zdravlja. Uklanjanje kamenca pomaže u sprječavanju nastanka bolesti desni, kao što su gingivitis i parodontitis, te smanjuje rizik od karijesa. Također, znatno doprinosti ljepoti osmijeha zbog uklanjanjanja mrlja i površinskih

SVE NA JEDNOM MJESTU

U Poliklinikama Rident na jednom mjestu nudimo usluge Prevencije, Pedodoncije, Konzervativne dentalne medicine, Protetike, Implantologije, Oralne kirurgije, Parodontologije, Ortodoncije, Estetske dentalne medicine, Digital Smile Designa, Radiologije te Dentalnog laboratorija.

Što to znači za pacijenta?

Jednom kada uđete u Rident zgradu, nećemo vas slati dalje kako biste napravili određeni snimak ili izveli kompliciraniji zahvat. Sve što je potrebno za vaš osmijeh nalazi se pod jednim krovom. Stručnjaci i specijalisti iz određenih područja dentalne medicine surađuju sa zajedničkim ciljem zdravog osmijeha i vašeg zadovoljstva.

Kada je u pitanju vaš osmijeh, ne riskirajte, birajte RIDENT!

Odaberite stručnjake za osmijeh koje ćete razumijeti – one koji će pričati vaš jezik i one koji će vam znati na jednostavan način objasniti vaš rad i terapiju. Zakažite vaš termin odmah jer su ove ponude i popusti dostupni isključivo do 30. 06.!

Poliklinike Rident su proglašene međunarodnom dentalnom klinikom godine – International Medical Travel Journal (IMTJ)

Poliklinike Rident certificirale su sustav upravljanja kvalitetom radi dokaza usklađenosti s normom ISO 9001.

Od 2022. ponosni smo član Adria Dental Group s ciljem rasta i pružanja inovativnih metoda liječenja.

Iskoristite ponudu koja uključuje BESPLATAN prvi pregled i ortopan i upoznajte naš višestruko nagrađivani, stručni tim!