Radiologija

Poliklinike Rident raspolažu suvremenim aparatima za 3D volumentomografiju: CRANEX 3D Ceph i SCANORA 3D. Ovi uređaji visoke tehnologije omogućuju visokokvalitetne rendgenske snimke uz osjetno smanjenu radijaciju u odnosu na do sada korištene uređaje u dentalnoj medicini.

CRANEX 3D Ceph je visokovrijedni uređaj kako za ortopantografiju i kefalometriju, tako i za 3D digitalnu volumen tomografiju (Cone Beam CT ). Ovaj je uređaj razvijen isključivo za potrebe doktora dentalne medicine, oralnih i maksilofacijalnih kirurga. Uz najmanju moguću dozu zračenja dobiju se visoko kvalitetni dijagnostički podatci. Mogu se raditi segmentalne snimke pojedinih područja (npr. planiranje jednog ili više susjednih implantata). Trodimenzionalne snimke su nužne u dijagnostici različitih oboljenja zuba, čeljusti i okolnih struktura.

Sve ordinacije u poliklinikama opremljene su digitalnom radioviziografijom (RVG). Digitalna radioviziografija omogućuje brzo i kvalitetno snimanje pojedinačnih pozicija zubi, bez potrebe da pacijent napušta ordinaciju.

U svim ordinacijama nalaze se kompjuteri povezani u centralnu bazu podataka, tako da su svi digitalni radiološki podaci vidljivi u svakom trenutku na svakom radnom mjestu. Tim se sustavom znatno skraćuje vrijeme analize te omogućava kvalitetnija konzultacija doktora s pacijentom.

Javite nam se!

I vašem osmjehu možemo pomoći da zablista.

    Ime i prezime

    Email adresa

    Telefon

    Vaš upit

    Prije upisivanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Pravilima privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.