Tradicija i kvaliteta

Rident je osnovan 2003. godine u Rijeci, a u skladu s vizijom i misijom osnivača i direktora Željka Miljanića, dr. med. dent. Od samih početaka, misija Poliklinike Rident je vraćanje osmijeha na lica pacijenata. S našom modernom opremom i rastućim timom  stručnjaka, nudimo sveobuhvatnu dentalnu uslugu u skladu sa svjetskim trendovima.

Rident je prvu polikliniku otvorio upravo u Rijeci gdje je od prvih 6 ordinacija u petnaest godina poslovanja razvio sustav koji danas broji 24 ordinacije. Uz ordinacije, Rident ima odjel radiologije za potrebe snimanja čeljusti, zubotehnički laboratorij i odjel kirurgije. Od svibnja 2013. godine Poliklinika Rident u Poreču osigurava sve vrste dentalnih usluga korištenjem modernih tehnika i najsuvremenijih uređaja u 16 ordinacija i dentalnom laboratoriju. Sve navedeno omogućava pružanje sveobuhvatne usluge dentalne medicine na jednom mjestu, kako bi pacijenti uvijek mogli izaći s osmjehom.

Danas se Rident može pohvaliti multidisciplinarnim timom, koji broji oko 200 zaposlenika: doktora dentalne medicine, specijalista, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara, koji nude sve usluge moderne stomatologije. Uz 38 ordinacija, dva odjela radiologije, dva odjela kirurgije i dva dentalna laboratorija na dvije lokacije, Poliklinika Rident najveća je dentalna poliklinika u regiji.

Vizija

Nastavljajući tradiciju regionalnog lidera dentalnih usluga, Polikliniku Rident sa svojom bogatom ponudom vidimo uvijek korak ispred drugih, spremnu zadržati konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta te na taj način ostvarivati zajedničke ciljeve svojih zaposlenika, lojalnih i zadovoljnih pacijenata, članova uprave, poslovnih partnera, kao i šire zajednice.

Misija

Uživajući dugogodišnje povjerenje pacijenata, tradicijom, kvalitetom i znanjem naših zaposlenika stvaramo nove osmjehe i nadmašujemo očekivanja.

Slijedeći tradiciju stalnog razvoja i aktivnog sudjelovanja Uprave u ostvarivanju kontinuiranog poboljšanja kvalitete, donosimo

POLITIKU KVALITETE

Sve naše aktivnosti provode se u skladu s potrebama naših pacijenata za koje kontinuirano unapređujemo kvalitetu poslovnih procesa u skladu s usvojenim postupcima i standardima, a rezultat su:

Rident vraća osmjeh!

Rezultate postižemo upravljanjem te stalnim unapređenjem kvalitete u skladu s normom ISO 9001:2015.

2004.

Timeline image

Početak rada Poliklinike Rident u Rijeci

2007.

Poliklinika Rident ima više od 60 zaposlenih

2007.

Poliklinika Rident ima više od 60 zaposlenih

2007.

Poliklinika Rident postaje nastavna baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

2009.

Timeline image

rident tradicija i kvalitetaPoliklinika Rident uvodi vlastitu liniju proizvoda za oralnu higijenu

2009.

Timeline image

Kompletno uređenje i proširenje ordinacija u Rijeci

2012.

Timeline image

Izgradnja poslovne garaže na dva kata. Poslovni časopis „LIDER“ proglasio je Polikliniku Rident naju

2013.

Timeline image

Otvorenje podružnice Poliklinike Rident u Poreču.

2015.

Timeline image

Preuređenje dijela poliklinike u Poreču i otvorenje novih 5 ordinacija.

2017.

Timeline image

Poliklinike Rident su proglašene međunarodnom dentalnom klinikom godine – International Medical Travel Journal (IMTJ)

2018.

Timeline image

Uvođenje 3Shape skenera u sve ordinacije.

2019.

Timeline image

Poliklinike Rident certificirale su sustav upravljanja kvalitetom radi dokaza usklađenosti s normom ISO 9001 i usmjerenosti ka kontinuiranom poboljšavanju (oznaka certifikata 10000305615-MSC-HAA-HRV).

2021.

Timeline image

Safe Stay in Croazia

2022.

Timeline image

Član Adria Dental Group