Kad ne želim riskirati, biram Rident.

ODABIR OD POVJERENJA

Neke stvari i odluke su prolazne, podložne trendovima ili predstavljaju brzo rješenje za trenutne želje, mišljenja i emocije. Zubi nisu jedni od njih. Ponekad ćemo riskirati s modnim odabirom, frizurom ili čak poklonom za dragu osobu, ali kad je riječ o našem osmijehu, biramo kvalitetno, provjereno i sigurno.

Zubi su investicija koja nas prati dugi niz godina i briga o njima utječe na kvalitetu života. Poliklinike Rident svojom veličinom, pozicijom na tržištu, modernom opremom i rastućim timom stručnjaka, nudi sveobuhvatnu dentalnu uslugu koja je skrojena prema potrebama i vremenu pacijenta.

POLIKLINIKE RIDENT – 20 GODINA RADA

S više od 20 godina postojanja na tržištu, multidisciplinarni tim Poliklinike Rident broji oko 200 stručnjaka i pruža sve usluge moderne dentalne medicine. S 39 ordinacija, dva odjela radiologije, dva odjela oralne kirurgije i dva dentalna laboratorija na dvije lokacije – Rijeci i Poreču, s ponosom možemo istaknuti kako smo najveća dentalna poliklinika u regiji.

Poliklinike Rident su proglašene međunarodnom dentalnom klinikom godine – International Medical Travel Journal (IMTJ)

Poliklinike Rident certificirale su sustav upravljanja kvalitetom radi dokaza usklađenosti s normom ISO 9001.

Od 2022. ponosni smo član Adria Dental Group s ciljem rasta i pružanja inovativnih metoda liječenja.

SVE NA JEDNOM MJESTU

U Poliklinikama Rident na jednom mjestu nudimo usluge Prevencije, Pedodoncije, Konzervativne dentalne medicine, Protetike, Implantologije, Oralne kirurgije, Parodontologije, Ortodoncije, Estetske dentalne medicine, Digital Smile Designa, Radiologije te Dentalnog laboratorija.

Što to znači za pacijenta?

Jednom kada uđete u Rident zgradu, nećemo vas slati dalje kako biste napravili određeni snimak ili izveli kompliciraniji zahvat. Sve što je potrebno za vaš osmijeh nalazi se pod jednim krovom. Stručnjaci i specijalisti iz određenih područja dentalne medicine surađuju sa zajedničkim ciljem zdravog osmijeha i vašeg zadovoljstva.

Poslijepodne rezervirano za osmijeh

Ne stignete kod stomatologa u jutarnjem terminu? Bez brige! Poliklinika Rident u Rijeci otvorila je i svoje popodnevne termine. Posjetite našu polikliniku u Rijeci u popodnevnim terminima i pobrinut ćemo se za vaš osmijeh onda kada vam to najbolje odgovara.

Kontaktirajte nas i s povjerenjem dogovorite svoj prvi pregled.