Policlinick view
Policlinick view
Policlinick view

Poliklinika Rijeka

Smještena u srcu Kvarnerskog zaljeva, Rijeka svojom ljepotom, blagom klimom i izvanrednom prometnom povezanosti privlači mnogobrojne goste. U njenoj neposrednoj blizini je i slavna Opatijska rivijera, jedna od najstarijih i najelitnijih hrvatskih turističkih regija.

Rident je svoju prvu polikliniku otvorio upravo u Rijeci te ponudio idealan spoj vrhunske dentalne usluge i grada koji omogućuje uživanje u moru, prekrasnoj prirodi te obilju kulturnih i zabavnih događanja.

Multidisciplinarni tim s više od 200 doktora, specijalista, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara nudi sve usluge moderne stomatologije. Uz 24 ordinacije i dva dentalna laboratorija, u sklopu Poliklinike u Rijeci nalazi se i velika zatvorena garaža.

Od samih početaka, misija Poliklinike Rident je vraćanje osmijeha na lica pacijenata. S našom modernom opremom i rastućim timom stručnjaka, nudimo sveobuhvatnu dentalnu uslugu u skladu sa svjetskim trendovima.

Naša su kontinuirana ulaganja u znanje, inovativnost i razvoj prepoznata, pa smo tako od ordinacije sa svega nekoliko zaposlenih u Rijeci postali jedna od vodećih privatnih dentalnih poliklinika u regiji.

Javite nam se!
Uz našu pomoć i Vaš će osmjeh zablistati

  Ime i prezime

  Email adresa

  Telefon

  Predmet

  Vaš upit

  Prije upisivanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Pravilima privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.