DIGITAL SMILE DESIGN

Najprecizniji put do savršenog osmijeha

Zanima te kako do savršenog osmijeha?

Nekada smo kod zubara išli strijepeći s kakvim ćemo zubima izaći iz ordinacije. Tome je došao kraj. Danas unaprijed znamo kako vaš osmijeh može i treba izgledati. Tehnologija koju koristimo naziva se Digital Smile Design, tj. digitalno planiranje osmijeha.

Cijena planiranja protetske terapije uz pomoć Digital Smile Designa je 1.165 kn, a uključuje:

 • pregled
 • skeniranje čeljusti
 • fotografiranje
 • dizajn osmijeha
 • printani model
 • izrada predloška osmijeha (mock-up)

Saznajte kako će izgledati vaš novi osmijeh?

U Poliklinikama Rident imamo mogućnost nacrtati vam i prikazati u 3D prikazu vaš savršen osmijeh. To ne znači da ćemo vam pokazati studijski model iz laboratorija na kojem se nalaze generični protetski radovi. To znači da možemo simulirati, a zatim i pripremiti predložak vašeg osmijeha, a zatim ga izraditi u našem laboratoriju i probati ga u vašim ustima.

Osmijesi naših pacijenata dokaz su našeg znanja i kvalitete

LIDIJA
Lidijin osmijeh isplaniran je uz pomoć Digital Smile Designa. Materijal koji smo koristili za izradu novog osmijeha je cirkon oksid keramika uz čiju smo pomoć kreirali savršen, a opet prirodan osmijeh. Estetika i funkcija zuba u gornjoj čeljusti u potpunosti su sanirane.
Više o slučaju pogledaj ovdje

CARMELO
Carmelova situacija bila je izuzetno kompleksna. Prije izrade novog osmijeha, postavljeni su dentalni implantati u gornjoj i donjoj čeljusti, a nakon toga je izrađena u potpunosti nova konstrukcija u gornjoj čeljusti u vidu cirkonskog mosta. U donjoj čeljusti sanirani su lateralni zubi isto uz pomoć cirkon-oksid keramike.
Više o slučaju pogledaj ovdje

Ako tražite razloge za osmijeh, na pravom ste mjestu. Pridružite se 60 000 pacijenata koji su prepoznali našu kvalitetu i koji već dugi niz godina brigu o svom osmijehu prepuštaju Čeka vas visoko educiran tim doktora koji već više od 28 godina vraća osmijehe na lica svojih pacijenata.

U srpnju i kolovozu  pripremili smo i 15% popusta na sve vrste keramičkih krunica zato je sada pravi trenutak da saznate kako može izgledati vaš osmijeh i započnete s radom.

Kontaktirajte nas i zakažite prvi pregled i konzultacije!  Prije upisivanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Pravilima privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

  Kvalitetan i ​specijaliziran tim stručnjaka za Digital Smile Design

  Na simulaciji vašeg novog osmijeha raditi će tim stručnjaka koji Digital Smile Design planiranje radi već dugi niz godina. Naš doktor dentalne medicine i ravnatelj Poliklinike Rident u Poreču, Goran Popović, vlasnik je DSD master titule, najvišeg stupnja Digital Smile Design-a. Stručni tim Poliklinike Rident u Poreču, pod njegovim vodstvom isplanirat će i izraditi osmijeh po vašoj mjeri i vašim željama.

  Čavrljaj s nama
  1
  online do 18:00 - (sub 16:00)
  Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?