Implantologija

Implantologija

Poliklinike za dentalnu medicinu,
implantologiju i dentalni laboratorij u Rijeci i Poreču
Multidisciplinarni tim doktora s 28 godina iskustva u dentalnoj mediciniU našoj Poliklinici pacijentu se izrađuje precizan plan implantološke terapije uz pomoć CT digitalnog skenera koji omogućava 3D provjeru stanja koštanog tkiva te uočavanje eventualnog nedostatka kosti neophodne za ugradnju implantata. Poliklinika Rident nudi mogućnost nadogradnje izgubljene kosti korištenjem različitih kirurških zahvata kao što su podizanje dna maksilarnog sinusa (veliko i malo podizanje sinusa), koštane regeneracije i koštane augmentacije. U Poliklinikama Rident se ugrađuju isključivo visokovrijedni certificirani dentalni implantati i FDI odnosno CE odobreni produkti. U pravilu je potrebno čekati nekoliko mjeseci nakon ugradnje implantata kako bi se započelo s njihovim opterećivanjem. Međutim, kod implantata za neposredno opterećenje, privremena krunica aplicira se odmah nakon ugradnje. Tip kosti pacijenta uvjetuje izbor implantata i vrijeme kada će se početi opterećivati implantat.O implantologiji

Bez obzira nedostaju li jedan, više ili svi zubi – dentalni implantati s nadomjescima imaju funkciju vlastitih zuba. Nakon 40 godina primjene dentalni implantati su postali standard u dentalnoj medicini. Opće je poznato da su dentalni implantati titanski vijci koji se ugrađuju u čeljust kako bi nosili umjetne zube napravljene od visokovrijednih materijala. Kada je kost dostatnog volumena i kvalitete, implantati dobrih svojstava, implantolog educiran, a pacijent nepušač i dobre oralne higijene – uspješnost je vrlo visoka. Uspješnosti je naravno manja kod loše kosti, loših implantata, neiskusnih implantologa te okorjelih pušača s nedovoljnom higijenom usne šupljine. Upravo iz tih razloga u Poliklinici Rident:
 • implantolozi vladaju svim tehnikama izgradnje kosti, za što upotrebljavaju kvalitetne, certificirane proizvode te vlastitu kost pacijenta
 • stavljaju se samo certificirani implantati
 • implantate stavljaju specijalisti oralne kirurgije koji se redovito dalje usavršavaju te su i sami aktivni predavači. Broj implantata koji se ugrađuju je toliko velik, da je teško naći u svjetskim razmjerima kliničare s tako bogatim iskustvom pacijenti dobiju "recall" knjižicu s pozivom da se jave jedan do četiri puta godišnje na kontrolu higijene i profesionalno čišćenje. Svaka četvrta posjeta je besplatna
 • djelatnici Poliklinike Rident motiviraju svoje pacijente da prestanu ili barem reduciraju pušenje
Jedan od izazova moderne implantologije su implantati u estetskom području. Izvrsno educirani kirurzi Poliklinike Rident uspješno primjenjuju protokole implantologije u estetskom području. Zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju koje kao predavači prenose na kongresima te posebice zahvaljujući uskoj suradnji s protetičarima i tehničarima, izvanredna estetika u našoj klinici nije slučajnost nego pravilo.

All on four – all on six

Koncept kod kojeg je zahvaljujući stavljanju implantata pod određenim kutem moguće stavljanje fiksnog provizornog mosta u roku od 24 sata nakon stavljanja 4-6 implantata po čeljusti. Nakon nekoliko mjeseci moguće je provizorni most s akrilatnim zubima zamijeniti za definitivni s keramičkim zubima.
Javite nam se!
Uz našu pomoć i Vaš će osmjeh zablistati!

  NAČIN PLAĆANJA
  • GOTOVINA (HRK - kune)
  NAPOMENA: mjenjačnica se nalazi u Poliklinici Rident u Rijeci.

  • KREDITNE I DEBITNE KARTICE
  Za korisnike kartica hrvatskih banaka moguće je plaćanja do 6 rata za iznose iznad 500,00 kn (American Express, Visa PBZ i Maestro PBZ).
  NAPOMENA: Poliklinike Rident ne mogu utjecati na iznos provizije banaka prilikom konverzije, niti na tečaj koji banka primjenjuje na dan plaćanja (strana valuta).

  • BEZGOTOVINSKA UPLATA
  POLIKLINIKA RIDENT d.o.o.
  OIB: HR57260863791
  SWIFT: PBZGHR2X
  IBAN RIJEKA: HR6123400091117051519
  IBAN POREČ: HR2723400091510582877
  SVRHA: AVANS ZA DENTALNE USLUGE IME I PREZIME

  MOGUĆNOSTI PLAĆANJA
  • Kada pacijent odluči započeti s terapijom, kao potvrdu prihvaćanja ponude mora uplatiti 20% iznosa iste.
  • Cjelokupna terapija se provodi i računi se izdaju na temelju prihvaćene ponude.
  • Pacijent može platiti obavljene usluge i istovremeno ostaviti iznos po svom izboru kao predujam (avans) za terapiju koju tek treba obaviti.
  • Od 01.01.2019. Poliklinike su dužne izdati račun odmah nakon svake posjete za usluge i radove koji su tom prilikom obavljeni. Ukoliko je vrijednost usluga i radova obavljenih tijekom posjete značajna, račun je moguće zatvoriti plaćanjem u više rata.
  • Plaćanja na rate moguće je kreditnim / debitnim karticama koje to podržavaju te gotovinom / bezgotovinskim uplatama kao što je niže navedeno.
  • Prilikom predzadnje posjete pacijent bi trebao podmiriti oko 80% iznosa prihvaćene ponude. U posljednjoj posjeti izvršit će se pregled svih računa i uplata kako bi se tom prilikom zatvorila prihvaćena ponuda u cijelosti, odnosno sve izvršene usluge i radovi.

  NAPOMENA
  • Ukoliko pacijent ne plati usluge i radove, terapija neće biti provedena do kraja!
  • Ukoliko se terapija provodi u fazama (npr. gornja ili donja čeljust), radi isporuke rada računi trebaju biti zatvoreni za ponudu koja se odnosi na fazu koja se završava.
  • Iznos preostalog dugovanja može se dobiti tek nakon predzadnje posjete. Dovoljno je poslati zahtjev e-mailom, Chatom ili Facebookom. Ukoliko tijekom terapije nije bilo promjena u ponudi, možete sami izračunati iznos koji preostaje za platiti, na način da od ponude oduzmete sve uplate.

  TIP USLUGE CIJENA
  DIJAGNOSTIKA
  DENTALNI CT 1.080,00 KN
  ORTOPANTOMOGRAFSKO SNIMANJE (ORTOPAN) 250,00 KN
  ORALNA KIRURGIJA
  IMPLANTAT BEGO 5.040,00 KN
  IMPLANTAT ASTRA 5.040,00 KN
  IMPLANTAT S PRIMARNIM VIJKOM PREMIUM ONE (SWEDEN MARTINA) 5.040,00 KN
  SPLIT CREST - SAGITALNO CIJEPANJE 3.780,00 KN
  SINUS LIFT – PODIZANJE SINUSA 3.500,00 KN
  SINUS LIFT – PODIZANJE SINUSA (DVOFAZNO) 4.000,00 KN
  GINGIVEKTOMIJA PO ZUBU 160,00 KN
  EKSTRAKCIJA ZUBA 195,00 KN
  OPERATIVNA EKSTRAKCIJA INKLUDIRANOG ZUBA 795,00 KN
  APIKOTOMIJA 735,00 KN
  PARODONTOLOGIJA
  KIRETAŽA PO KVADRANTU 600,00 KN
  ČIŠĆENJE KAMENCA 270,00 KN
  ČIŠĆENJE KAMENCA I PJESKARENJE 525,00 KN
  INFORMACIJE O PLAĆANJU

  Lista državnih blagdana i praznika

  01. 01. Nova godina
  06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
  04. 04. 2021. Uskrs
  05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
  01. 05. Praznik rada
  30. 05. Dan državnosti
  03. 06. 2021. Tijelovo
  22. 06. Dan antifašističke borbe
  05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
  15. 08. Velika Gospa
  01. 11. Dan svih svetih
  18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
  25. 12. Božić
  26. 12. Sveti Stjepan
  Čavrljaj s nama
  Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?