Implantologija

POLIKLINIKE ZA DENTALNU MEDICINU,
IMPLANTOLOGIJU I DENTALNI LABORATORIJ U RIJECI I POREČU
Multidisciplinarni tim doktora s 28 godina iskustva u dentalnoj medicini

U našoj Poliklinici pacijentu se izrađuje precizan plan implantološke terapije uz pomoć CT digitalnog skenera koji omogućava 3D provjeru stanja koštanog tkiva te uočavanje eventualnog nedostatka kosti neophodne za ugradnju implantata. Poliklinika Rident nudi mogućnost nadogradnje izgubljene kosti korištenjem različitih kirurških zahvata kao što su podizanje dna maksilarnog sinusa (veliko i malo podizanje sinusa), koštane regeneracije i koštane augmentacije. U Poliklinikama Rident se ugrađuju isključivo visokovrijedni certificirani dentalni implantati i FDI odnosno CE odobreni produkti. U pravilu je potrebno čekati nekoliko mjeseci nakon ugradnje implantata kako bi se započelo s njihovim opterećivanjem. Međutim, kod implantata za neposredno opterećenje, privremena krunica aplicira se odmah nakon ugradnje. Tip kosti pacijenta uvjetuje izbor implantata i vrijeme kada će se početi opterećivati implantat.

O implantologiji

Bez obzira nedostaju li jedan, više ili svi zubi – dentalni implantati s nadomjescima imaju funkciju vlastitih zuba. Nakon 40 godina primjene dentalni implantati su postali standard u dentalnoj medicini. Opće je poznato da su dentalni implantati titanski vijci koji se ugrađuju u čeljust kako bi nosili umjetne zube napravljene od visokovrijednih materijala. Kada je kost dostatnog volumena i kvalitete, implantati dobrih svojstava, implantolog educiran, a pacijent nepušač i dobre oralne higijene – uspješnost je vrlo visoka. Uspješnosti je naravno manja kod loše kosti, loših implantata, neiskusnih implantologa te okorjelih pušača s nedovoljnom higijenom usne šupljine. Upravo iz tih razloga u Poliklinici Rident:

 • implantolozi vladaju svim tehnikama izgradnje kosti, za što upotrebljavaju kvalitetne, certificirane proizvode te vlastitu kost pacijenta
 • stavljaju se samo certificirani implantati
 • implantate stavljaju specijalisti oralne kirurgije koji se redovito dalje usavršavaju te su i sami aktivni predavači. Broj implantata koji se ugrađuju je toliko velik, da je teško naći u svjetskim razmjerima kliničare s tako bogatim iskustvom pacijenti dobiju “recall” knjižicu s pozivom da se jave jedan do četiri puta godišnje na kontrolu higijene i profesionalno čišćenje. Svaka četvrta posjeta je besplatna
 • djelatnici Poliklinike Rident motiviraju svoje pacijente da prestanu ili barem reduciraju pušenje

Jedan od izazova moderne implantologije su implantati u estetskom području. Izvrsno educirani kirurzi Poliklinike Rident uspješno primjenjuju protokole implantologije u estetskom području. Zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju koje kao predavači prenose na kongresima te posebice zahvaljujući uskoj suradnji s protetičarima i tehničarima, izvanredna estetika u našoj klinici nije slučajnost nego pravilo.

All on four – all on six

Koncept kod kojeg je zahvaljujući stavljanju implantata pod određenim kutem moguće stavljanje fiksnog provizornog mosta u roku od 24 sata nakon stavljanja 4-6 implantata po čeljusti. Nakon nekoliko mjeseci moguće je provizorni most s akrilatnim zubima zamijeniti za definitivni s keramičkim zubima.

JAVITE NAM SE!
Uz našu pomoć i Vaš će osmjeh zablistati!

  Ime i prezime

  Email adresa

  Telefon

  Predmet

  Vaš upit

  Prije upisivanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Pravilima privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

  TIP USLUGECIJENA
  DIJAGNOSTIKA
  DENTALNI CT1.080,00 KN
  ORTOPANTOMOGRAFSKO SNIMANJE (ORTOPAN)250,00 KN
  ORALNA KIRURGIJA
  IMPLANTAT BEGO5.040,00 KN
  IMPLANTAT ASTRA5.040,00 KN
  IMPLANTAT S PRIMARNIM VIJKOM PREMIUM ONE (SWEDEN MARTINA)5.040,00 KN
  SPLIT CREST – SAGITALNO CIJEPANJE3.780,00 KN
  SINUS LIFT – PODIZANJE SINUSA3.500,00 KN
  SINUS LIFT – PODIZANJE SINUSA (DVOFAZNO)4.000,00 KN
  GINGIVEKTOMIJA PO ZUBU160,00 KN
  EKSTRAKCIJA ZUBA195,00 KN
  OPERATIVNA EKSTRAKCIJA INKLUDIRANOG ZUBA795,00 KN
  APIKOTOMIJA735,00 KN
  PARODONTOLOGIJA
  KIRETAŽA PO KVADRANTU600,00 KN
  ČIŠĆENJE KAMENCA270,00 KN
  ČIŠĆENJE KAMENCA I PJESKARENJE525,00 KN
  Čavrljaj s nama
  1
  online do 18:00 - (sub 16:00)
  Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?