Kad ne želim riskirati, biram Rident.

Povodom Ridentovih 20 godina pripremili smo posebne popuste i ponude!

Iskoristite ponudu koja uključuje BESPLATAN prvi pregled i panoramski snimak i upoznajte naš višestruko nagrađivani, stručni tim!

Dodatno smo omogućili i 20 % popusta na ugradnju dentalnih implantata.

BESPLATAN PRVI PREGLED + PANORAMSKI SNIMAK

Došlo je vrijeme i za vaš osmijeh! Ako ne znate što sve trebate popraviti, kolika je šteta, koja je najbolja terapija i koliko će sve to koštati – ne brinite, mi ćemo vam reći!

BESPLATAN prvi pregled, uz panoramski snimak koji možete napraviti odmah u našoj poliklinici bit će dovoljni kako bi zajedno mogli isplanirati vašu terapiju, napraviti vam ponudu i procijeniti koliko će sve to trajati!

20% POPUSTA NA UGRADNJU DENTALNIH IMPLANTATA

Niste točno sigurni kako bi vama dentalni implantati mogli pomoći, gdje ih treba postaviti i kako će vaši budući zubi na njima izgledati? Iskoristite našu posebnu ponudu koja uključuje čak 20% popusta na terapije s dentalnim implantatima!

Upoznajte naš stručni tim implantologa, oralnih kirurga, protetičara i dentalnih tehničara koji će kvalitetno zbrinuti vaš osmijeh i predložiti vam terapiju s dentalnim implantatima po vašoj mjeri.

SVE NA JEDNOM MJESTU

U Poliklinikama Rident na jednom mjestu nudimo usluge Prevencije, Pedodoncije, Konzervativne dentalne medicine, Protetike, Implantologije, Oralne kirurgije, Parodontologije, Ortodoncije, Estetske dentalne medicine, Digital Smile Designa, Radiologije te Dentalnog laboratorija.

Što to znači za pacijenta?

Jednom kada uđete u Rident zgradu, nećemo vas slati dalje kako biste napravili određeni snimak ili izveli kompliciraniji zahvat. Sve što je potrebno za vaš osmijeh nalazi se pod jednim krovom. Stručnjaci i specijalisti iz određenih područja dentalne medicine surađuju sa zajedničkim ciljem zdravog osmijeha i vašeg zadovoljstva.

Kada je u pitanju vaš osmijeh, ne riskirajte, birajte RIDENT!

Odaberite stručnjake za osmijeh koje ćete razumijeti – one koji će pričati vaš jezik i one koji će vam znati na jednostavan način objasniti vaš rad i terapiju. Zakažite vaš termin odmah jer su ove ponude i popusti dostupni isključivo do 31.5.!

Poliklinike Rident su proglašene međunarodnom dentalnom klinikom godine – International Medical Travel Journal (IMTJ)

Poliklinike Rident certificirale su sustav upravljanja kvalitetom radi dokaza usklađenosti s normom ISO 9001.

Od 2022. ponosni smo član Adria Dental Group s ciljem rasta i pružanja inovativnih metoda liječenja.

Iskoristite ponudu koja uključuje BESPLATAN prvi pregled i panoramski snimak i upoznajte naš višestruko nagrađivani, stručni tim!