Sigurni boravak? S Ridentom je moguće!

Rident
22.03.2021.

Pandemija COVID-19 svih nas je opteretila i mnoge stvari dovela u pitanje. Žrtve koje smo morali podnijeti kako bismo zaštitili svoje i tuđe zdravlje bile su velike. Puno je projekata odgođeno za bolja i mirnija vremena, ali nisu baš svi Vaši snovi osuđeni na čekanje!

Ako odavno priželjkujete osmijeh koji će Vas promijeniti nabolje, zbog kojeg ćete se osjećati ugodnije i sigurniji u sebe, kontaktirajte naše poliklinike Rident, sigurna mjesta opremljena tako da očuvaju zdravlje svih pacijenata koji k nama dolaze iz Italije!


Novi prostor za Vašu sigurnost!

Kako bi osigurali Vaše zdravlje i poštivali higijenske protokole, Rident je u svojoj riječkoj poliklinici izgradio potpuno novu izdvojenu čekaonicu u kojoj pacijenti mogu čeka svoj red na pregled.

Ova nova i moderna čekaonica osigurava potrebnu udaljenost kako bismo zaštitili zdravlje svojih pacijenata, a ujedno i ponudili ugodan i udoban prostor za boravak u poliklinici.

2

Rident je započeo s cijepljenje protiv COVID-19

4

Naše poliklinike sigurne su i s aspekta cijepljenja. U taj proces uključila se velika većina članova našeg tima.

Kako bismo zaštitili zdravlje pacijenata, zaposlenika, svojih bližnjih i općenito radne okoline, podvrgli smo se cijepljenju protiv COVID-19.

Vjerujemo da je primjena cjepiva važna jer nam omogućuje mirniji rad, a ujedno je i važan korak u zaustavljanju pandemije koja sada već više od godinu dana dovodi u pitanje sigurnost u svim zemljama svijeta.


U našim poliklinikama moguće je napraviti brzi bris test!

Naše poliklinike nude pacijentima brzi bris test na SARS-CoV-2 Antigen za praćenje trenutnog zdravstvenog stanja. Kako bismo se bolje organizirati, morate se predbilježiti za testiranje 24 sata prije dolaska na pregled u poliklinike.

Testiranje može ponuditi i za Vašu pratnju, a rezultate ćete dobiti tijekom dana, odnosno prije Vašeg odlaska iz poliklinika. Nalazi testiranja zaštićeni su Općim propisima o zaštiti osobnih podataka i pravima pacijenata.


Rident je dobio oznaku kvalitete "Safe Stay in Croatia"

safestay_big

S velikim zadovoljstvom možemo objaviti da su naše Poliklinike dobile nacionalnu oznaku sigurnosti "Sigurni boravak u Hrvatskoj" od Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske!

Ovo nas priznanje čini posebno ponosnima jer prepoznaje našu svakodnevnu predanost kojom garantiramo sigurnost te brigu o zdravlju naših pacijenata.

Oznaka "Safe Stay in Croatia" rezultat je velike posvećenosti naših Poliklinika, koje su uvijek osiguravale poštivanje epidemioloških mjera i zdravstvenih protokola predviđenih od strane Ministarstva zdravstva.

Samo zahvaljujući kontinuiranom poštivanju zdravstvenih propisa, kao što su pranje i dezinfekcija ruku, uporaba maski i sigurnosna udaljenost, konačno ćemo zajedno uspjeti zaustaviti infekciju i prevladati ovo mračno razdoblje uzrokovano pandemijom.


Mi brinemo o Vašem zdravlju

Naše poliklinike oduvijek su bile sinonim za kvalitetu, profesionalnost i brigu za pacijente. Danas možemo reći da je Rident sigurnost podignuo na još viši nivo, zahvaljujući velikom zalaganju tima u skladu sa zdravstvenim protokolima, kao i izgradnji nove i prostrane vanjske čekaonice.

Ako dugo sanjate o novom osmijehu, sada je za njega pravo vrijeme. Dođite i posjetite nas u Rijeci i Poreču, mi ćemo brinuti o Vama te Vam pružiti najprikladnije rješenje za Vaše novi osmijeh!

Leave a Comment

Lista državnih blagdana i praznika

01. 01. Nova godina
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
04. 04. 2021. Uskrs
05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
01. 05. Praznik rada
30. 05. Dan državnosti
03. 06. 2021. Tijelovo
22. 06. Dan antifašističke borbe
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
15. 08. Velika Gospa
01. 11. Dan svih svetih
18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
25. 12. Božić
26. 12. Sveti Stjepan
Čavrljaj s nama
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?