Poliklinika RIDENT u Poreču zapošljava nove kadrove!

Autor: Rident

08.10.2016

Znate li kada bilo koji posao postane “pravi” posao? Kada za istog odaberete prave ljude. Držeći se tog načela, u dvanaest godina postojanja izrasli smo u jednu od najvećih i najuspješnijih hrvatskih privatnih tvrtki u zdravstvenom sektoru.

U potrazi za vrhunskim kadrovima koji će svojim zalaganjem i željom za napredovanjem dodatno osnažiti naš stručni stomatološki tim, Poliklinika Rident u Poreču zapošljava DENTALNOG ASISTENTA/ASISTENTICU na određeno/neodređeno vrijeme.

Želite li proširiti svoja profesionalna saznanja u tvrtki koja veliku pažnju polaže izobrazbi svojih zaposlenika te pri tome raditi u modernoj i suvremeno opremljenoj stomatološkoj poliklinici, tada napravite pravi potez u izgradnji vaše karijere i prijavite se na naš natječaj putem kontakt-obrasca za zaposlenje na našoj web-stranici. Vaše ćemo prijave razmotriti u potpunoj diskreciji, a odabrani kandidati biti će pozvani na razgovor nakon završetka natječaja.

Ne plašite se poslovnih izazova, jer ne postoji posao koji ima budućnost. Postoji samo čovjek koji zna svoj posao. Zato vjerujte u sebe, jer i mi vjerujemo u vas. Želimo vam puno uspjeha!