Ridentu dodijeljena GCR akreditacija vrhunske poliklinike

Autor: Rident

30.10.2016

Sretni smo zbog još jednog priznanja – međunarodna platforma GCR (Global Clinic Ranking) uvrstila je Poliklinke Rident na popis najbolje ocjenjenih dentalnih klinika i dodijelila nam GCR akreditaciju uspješnosti!

GCR je potpuno neovisna međunarodna platforma koja procjenjuje kvalitetu zdravstvene ustanove na temelju četiri različita kriterija. Stroge provjere uključuju provjeru stručnosti, tehnološke opremljenosti, kvalitete usluge te povratnih informacija pacijenata. GCR akreditacija se dodjeljuje nakon što odbor za dodjelu pregleda i usporedi prikupljene podatke sa stvarnim stanjem te donese pozitivno mišljenje o dentalnoj klinici.

Privatna medicinska skrb je vrlo personalizirana interakcija između pacijenta i medicinskog tima i različita je u stupnjevima složenosti. Razlozi su to zbog kojih je u prošlosti bilo teško dati apsolutne smjernice u procjeni ukupne kvalitete neke zdravstvene ustanove. Iz tih razloga je i nastala međunarodna platforma GCR, koja u velikoj mjeri pomaže pacijentima diljem svijeta u odabiru vrhunskih dentalih klinika koje su zadovljile sve kriterije stručnosti i uspješnosti. Danas je GCR akreditacija jedina međunarodna službena oznaka kvalitete medicinskih ustanova. Također, sve je veći broj pacijenata koji brigu o svojem zdravlju povjeravaju GCR akreditiranim klinikama, jer im to jamči sigurnost i kvalitetu zdravstvene usluge. Ponosni smo na dodijeljenu akreditaciju, koja dokazuje kako smo još od samih početaka ispravno odabrali izvrsnost kao jedini mogući put ka uspjehu.