Rident App: sve o zdravlju vašeg osmijeha na jednom mjestu!

Autor: Rident

19.04.2022

Danas kada smo zasićeni velikom količinom informacija i teško nam je procijeniti jesu li informacije koje dobivamo ili nalazimo točne, dobro je znati kako postoji mjesto na kojem stručne osobe pripremaju lako razumljiv sadržaj za pacijente – Rident ima svoju službenu aplikaciju!

Znamo koliko je teško ponekad razumijeti postavljene dijagnoze i problematike usne šupljine, zato pretražujemo u bespućima interneta i prepušteni smo vlastitoj procjeni.

Iz tog razloga odlučili smo Rident iskustvo i znanje sažeto u ovoj aplikaciji učiniti pristupačnijim našim sadašnjim i budućim pacijentima, kako biste uvijek imali pri ruci sve informacije i sadržaje koji mogu biti korisni, neovisno tražite li samo dodatne informacije ili želite krenuti putem izrade novog osmijeha s nama!

Zašto smo odlučili izraditi službenu aplikaciju?

Poliklinike Rident uvijek su u korak s vremenom, kako u području dentalnih tehnologija koje se koriste u dentalnoj terapiji, tako i u području medija koji su nam iznimno bitni jer predstavljaju osnovnu sponu u komunikaciji s našim pacijentima.

Temeljna smjernica našeg pristupa jest briga o našim pacijentima te osluškivanje njihovih potreba. Koristimo sve naše vještine, profesionalnost i iskustvo kako bi naši pacijenti bili zadovoljni. Osluhujemo njihove upite i trudimo se riješiti sve nedoumice, a rezultat naših napora jest prava riznica informacija, pisana na način kako bi ju pacijenti razumjeli – od nedavno dostupna jednim klikom. 

Tako je nastala ideja o stvaranju aplikacije koja bi predstavljala izvor informacija za pacijente koji na jednom mjestu žele pronaći sve relevantne, točne i provjerene infirmacije koje se tiču zuba i usne šupljine te kako bi bili u toku s novostima i dentalnim uslugama koje Poliklinike Rident nude.

Kako preuzeti Rident aplikaciju?

Naša Rident App dostupna je i za iOS i za Android operativne sustave, tako da je svatko može preuzeti i koirstiti kada mu zatreba. 

Čekamo vas i na našoj službenoj aplikaciji!