Rident – međunarodna dentalna klinika godine!

Autor: Rident

16.06.2017

Svim našim postignućima ponosno dodajemo još jedno: Poliklinike Rident su proglašene međunarodnom dentalnom klinikom godine!

Ovu prestižnu nagradu dodjeljuje International Medical Travel Journal (IMTJ), ugledna online publikacija koja prati i ocjenjuje novitete i postignuća u zdravstvenom turizmu u čitavom svijetu. Cilj IMTJ je popularizacija kvalitetne zdravstvene skrbi kroz međunarodni zdravstveni turizam, kao i stvaranje baze informacija, resursa i mišljenja o svim čimbenicima koji su uključeni u međunarodnu industriju medicinskog turizma. IMTJ djeluje potpuno neovisno od bilo kakvih udruga ili interesnih skupina.

Svečanost proglašenja pobjednika po kategorijama održana je krajem travnja u Opatiji. Poliklinike Rident su proglašene međunarodnom dentalnom klinikom godine zbog najboljeg ispunjavanja svih kriterija kojima se ocjenjuje uspješnost, a to su vrhunska usluga prema pacijentima, stručno usavršavanje zaposlenika, kontinuirano ulaganje u najmoderniju opremu i proširenje kapaciteta. Uspjeh je tim veći jer smo prva dentalna poliklinika iz Hrvatske kojoj je dodijeljena ova nagrada!