Dentalni implantanti – korak dalje ka dobrom zdravlju

Autor: Rident

14.03.2017

Dentalni implantati, “all on 4”, proteze, mostovi … Želite svojem licu vratiti osmijeh pun samopouzdanja, a u nedoumici ste koje bi od ovih rješenja bilo najbolje za Vas?

Nema univerzalnog odgovora, pošto se svakom pacijentu pristupa individualno, pa se optimalna rješenja predlažu tek nakon detaljnog pregleda i konzultacija s dentalnim stručnjacima. No, jedno je sigurno – kvaliteta i trajnost idu u prilog rastućeg broja ugrađenih dentalnih implantata kako kod nas, tako i u čitavom svijetu.

Još od 1960. godine kad su izumljeni prvi dentalni implantati pa do današnjih dana, milijuni ljudi širom svijeta su njihovom ugradnjom trajno riješili probleme nedostajućih zubi. Što su dentalni implantati? Pojednostavljeno, to su fiksni implantati koji se ugrađuju u čeljust kako bi nosili umjetne zube koji se rade od visokokvalitetnih materijala. Izrađuju se od titana, koji zahvaljujući svojim svojstvima gotovo idealno srasta sa zubnom kosti. U usporedbi s klasičnim protezama, dentalni implantati imaju velike prednosti u trajnosti i jednostavnosti održavanja te u cijelosti zamjenjuju funkciju prirodnih zubi.

Vaše zadovoljstvo naš je prioritet, stoga se možete potpuno pouzdati kako u kvalitetu ugrađenih implantata, tako i u naše visokoobrazovane stručnjake. Ugrađujemo isključivo visokokvalitetne i certificirane dentalne implantate, a naš tim dentalnih specijalista brine se o Vašem zdravlju i zadovoljstvu od trenutka Vašeg prvog posjeta, pri čemu ćemo samo za Vas izraditi precizan plan implantološke terapije, pa do napuštanja naše poliklinike s novim, blistavim osmijehom.

Nemate zubi u jednoj ili u obje čeljusti, a želite se riješiti svakodnevnih neugodnosti koje prate nošenje proteze? Intenzivno živite i nemate previše vremena? Tada je metoda “all on 4” pravi izbor za Vas.

Što je metoda “all on 4”? Zahvaljujući tom svjetskom tehnološkom hitu, bezubu čeljust možemo pretvoriti u raskošan osmjeh u vrlo kratkom vremenu. Već nekoliko sati nakon ugradnje 4 do 6 dentalnih implantata u Vašu čeljust, postavljamo Vam fiksni provizorni most s novim zubima koji su digitalno dizajnirani prema trodimenzionalnom modelu Vaše čeljusti. Čitav postupak je potpuno siguran i bezbolan. Protekom dva do tri mjeseca, provizorni most ćemo zamijeniti trajnim mostom, tj. “zubima po vašoj mjeri”. Osim što će po funkcionalnosti u potpunosti nadomjestiti Vaše vlastite zube, estetski učinak biti će očaravajući kako Vama, tako i svim ljudima koji vas okružuju.

Zašto odabrati Polikliniku Rident? Broj hrvatskih dentista koji se bave protetikom i implantologijom naglo je porastao u posljednjem desetljeću. Naša Poliklinika postoji više od 10 godina, uvijek koristi najmodernije tehnologije i zapošljava vrhunski educirane stručnjake s područja dentalne medicine te nudi sve dentalne usluge na jednom mjestu. Kvalitetom usluge u potpunosti pratimo sve svjetske trendove, a cijene implantata i svih dentalnih usluga, bitno su povoljnije u odnosu na većinu europskih zemalja.

U razdoblju od naših skromnih početaka pa sve do 200 zaposlenih u dvije najsuvremenije poliklinike u Rijeci i Poreču, mnogo se toga izmijenilo, ali temeljno načelo našeg poslovanja ostalo je netaknuto – maksimalno kvalitetna usluga po povoljnijoj cijeni.
Put od bezube čeljusti do prekrasnog osmijeha nikad nije bio kraći, jednostavniji i pouzdaniji. Sačuvajte i Vi Vaše zdravlje i vratite izgubljeno samopouzdanje. Lijep osmijeh uvijek je u modi!