Sigurni boravak? S Ridentom je moguće!

Autor: Rident

22.03.2021

Pandemija COVID-19 svih nas je opteretila i mnoge stvari dovela u pitanje. Žrtve koje smo morali podnijeti kako bismo zaštitili svoje i tuđe zdravlje bile su velike. Puno je projekata odgođeno za bolja i mirnija vremena, ali nisu baš svi Vaši snovi osuđeni na čekanje!

Ako odavno priželjkujete osmijeh koji će Vas promijeniti nabolje, zbog kojeg ćete se osjećati ugodnije i sigurniji u sebe, kontaktirajte naše poliklinike Rident, sigurna mjesta opremljena tako da očuvaju zdravlje svih pacijenata koji k nama dolaze iz Italije!

Novi prostor za Vašu sigurnost!

Kako bi osigurali Vaše zdravlje i poštivali higijenske protokole, Rident je u svojoj riječkoj poliklinici izgradio potpuno novu izdvojenu čekaonicu u kojoj pacijenti mogu čeka svoj red na pregled.

Ova nova i moderna čekaonica osigurava potrebnu udaljenost kako bismo zaštitili zdravlje svojih pacijenata, a ujedno i ponudili ugodan i udoban prostor za boravak u poliklinici.

Rident je započeo s cijepljenje protiv COVID-19

Naše poliklinike sigurne su i s aspekta cijepljenja. U taj proces uključila se velika većina članova našeg tima.

Kako bismo zaštitili zdravlje pacijenata, zaposlenika, svojih bližnjih i općenito radne okoline, podvrgli smo se cijepljenju protiv COVID-19.

Vjerujemo da je primjena cjepiva važna jer nam omogućuje mirniji rad, a ujedno je i važan korak u zaustavljanju pandemije koja sada već više od godinu dana dovodi u pitanje sigurnost u svim zemljama svijeta.

U našim poliklinikama moguće je napraviti brzi bris test!

Naše poliklinike nude pacijentima brzi bris test na SARS-CoV-2 Antigen za praćenje trenutnog zdravstvenog stanja. Kako bismo se bolje organizirati, morate se predbilježiti za testiranje 24 sata prije dolaska na pregled u poliklinike.

Testiranje može ponuditi i za Vašu pratnju, a rezultate ćete dobiti tijekom dana, odnosno prije Vašeg odlaska iz poliklinika. Nalazi testiranja zaštićeni su Općim propisima o zaštiti osobnih podataka i pravima pacijenata.

Rident je dobio oznaku kvalitete “Safe Stay in Croatia”

S velikim zadovoljstvom možemo objaviti da su naše Poliklinike dobile nacionalnu oznaku sigurnosti “Sigurni boravak u Hrvatskoj” od Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske!

Ovo nas priznanje čini posebno ponosnima jer prepoznaje našu svakodnevnu predanost kojom garantiramo sigurnost te brigu o zdravlju naših pacijenata.

Oznaka “Safe Stay in Croatia” rezultat je velike posvećenosti naših Poliklinika, koje su uvijek osiguravale poštivanje epidemioloških mjera i zdravstvenih protokola predviđenih od strane Ministarstva zdravstva.

Samo zahvaljujući kontinuiranom poštivanju zdravstvenih propisa, kao što su pranje i dezinfekcija ruku, uporaba maski i sigurnosna udaljenost, konačno ćemo zajedno uspjeti zaustaviti infekciju i prevladati ovo mračno razdoblje uzrokovano pandemijom.

Mi brinemo o Vašem zdravlju

Naše poliklinike oduvijek su bile sinonim za kvalitetu, profesionalnost i brigu za pacijente. Danas možemo reći da je Rident sigurnost podignuo na još viši nivo, zahvaljujući velikom zalaganju tima u skladu sa zdravstvenim protokolima, kao i izgradnji nove i prostrane vanjske čekaonice.

Ako dugo sanjate o novom osmijehu, sada je za njega pravo vrijeme. Dođite i posjetite nas u Rijeci i Poreču, mi ćemo brinuti o Vama te Vam pružiti najprikladnije rješenje za Vaše novi osmijeh!