Besplatni prvi dentalni pregled i plan terapije

Autor: Rident

01.11.2017

Povremena kratkotrajna i oštra zubobolja koja dođe i prođe, naizgled bez razloga i obrazloženja. Zato joj i ne pridajete neku osobitu pažnju, jer “nije to ništa ozbiljno”. Učestala i sve jača bol protekom nekoliko mjeseci, te osjetljivost zubi na toplo i hladno … Izdržali ste i gore. Konačno, tek će vas trajna i neizdrživa bol popraćena oteklinom natjerati na odlazak stomatologu, a tada je najčešće prekasno. Je li vam poznat ovakav scenario? Nama je to gotovo svakodnevnica.

Puno je stvari u našim životima koje odgađamo i za koje “nikad nije kasno”. Kad je riječ o našem zdravlju, svakim slijedećim danom u kojem nismo ništa poduzeli, situacija se samo pogoršava. Nemojte se dovesti u bezizlaznu situaciju i čekati zadnji trenutak da učinite nešto za sebe i svoje zdravlje. Obratite nam se s povjerenjem i dogovorite besplatni prvi pregled, nakon kojeg ćemo vam sačiniti ponudu i plan personalizirane terapije.

Poliklinika Rident jedna je od vodećih privatnih stomatoloških poliklinika u regiji, koja u svojim prostorima u Rijeci i Poreču zapošljava više od 200 vrhunski educiranih stručnjaka u svim područjima dentalne medicine. Multidisciplinarni tim koji se brine za vas i planira svaki segment vašeg liječenja ima na raspolaganju svu modernu stomatološku opremu, smještenu u čak 36 ordinacija i tri dentalna laboratorija.

Poliklinika Rident nudi brojne mogućnosti nižih cijena za grupe pacijenata te obiteljske popuste na sve vrste stomatoloških usluga. Također, kontinuirano širimo krug naših poslovnih suradnika kako bismo vam omogućili dobivanje vrhunske usluge po povoljnijim cijenama. Nudimo i mogućnost organizacije prijevoza pacijenata kao i organizaciju smještaja u raznim hotelima i obiteljskim apartmanima s kojima imamo sklopljenu poslovnu suradnju, sve kako bi vaš boravak bio što ugodniji i povoljniji.

Vjerujemo kako smo vas potakli na povlačenje prvog poteza ka očuvanju vašeg zdravlja i ljepšeg osmijeha. Stupite u kontakt s nama – dogovorite vaš pregled ili postavite upit putem kontakt-obrasca na našoj web stranici i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku, ili zatražite informaciju pozivom na neki od kontakt-telefona.

Reagirati na vrijeme i spriječiti bilo kakve veće intervencije na vašim zubima – to je najbolje rješenje te istovremeno i naša najbolja preporuka.