Suradnja s udrugom “Confederazione Italiana Campeggiatori”

Autor: Rident

16.12.2016

Neprofitna organizacija koja postoji već 65 godina, okuplja 189 klubova te 18 regionalnih federacija, ima više od 21000 obitelji registriranih u članstvu, a pri tome već više od 53 godine objavljuje časopis čije su informacije od velike pomoći ne samo svim pridruženim članovima, već i svim ljubiteljima kampiranja, prirode, putovanja … Sve to izaziva duboko poštovanje prema ljudima koji se svesrdno trude promicati punu slobodu putovanja i boravka u prirodi, ne zaboravljajući pri tome svojim članovima omogućiti i financijske pogodnosti, koje svako putovanje mogu učiniti još bezbrižnijim, ugodnijim i sigurnijim.

S ovakvim postignućima i Vi s punim pravom možete biti ponosni i zadovoljni što ste dio zajednice poput Confederazione Italiana Campeggiatori.

Odnedavno i mi možemo doprinijeti još većem zadovoljstvu i udobnosti Vašeg putovanja, pošto je Confedercampeggio upravo našu dentalnu polikliniku prepoznao kao kvalitetnog i pouzdanog partnera za dugoročnu i uspješnu suradnju u promicanju zdravstvenog i dentalnog turizma u našem gradu i regiji. Mi smo Poliklinika Rident iz Rijeke, a iza nas je 12 godina postojanja i uspješnog rada, te kontinuiranog napredovanja i korištenja najnovijih tehnologija na području dentalne medicine. Prva smo i jedina klinika s ovog područja u članstvu prestižnog portala “Leading Implant Centers”, te jedna od vodećih privatnih dentalnih poliklinika u regiji.

Naše dentalne poliklinike u Rijeci i Poreču zapošljavaju više od 200 djelatnika na području dentalne medicine, koji se kontinuirano obrazuju na nekim od najprestižnijih dentalnih ustanova. Ponosni smo na sva naša postignuća, što nas istovremeno obvezuje na dosezanje još većih standarda kvalitete.

U sve intenzivnijem promicanju zdravstvenog turizma u svijetu, Confederazione Italiana Campeggiatori je prepoznala potrebu da svojim članovima omogući dobivanje vrhunske zdravstvene usluge po prihvatljivoj cijeni, stoga je i naša dentalna poliklinika odnedavno uvrštena u listu ugovornih partnera. Bez obzira je li riječ o dentalnim implantatima, protetici ili bilo čemu drugom, svim vlasnicima članske iskaznice Confederazione Italiana Campeggiatori odobrava se 20% popusta na cijene SVIH dentalnih usluga.

Naravno, pri tome ne gubimo iz vida Vašu strast za putovanjem i upoznavanjem novih krajeva. Rijeka, koja se smjestila u srcu Kvarnerskog zaljeva, spaja blagu klimu i prekrasnu prirodu kako duž obale, tako i u bližem zaleđu. Dobru prometna povezanost, čaroban spoj mora i planina, blizinu čuvene Opatijske rivijere, odličnu gastronomsku ponudu i gostoljubive ljude, odavno je prepoznao velik dio turista iz čitave Europe.

Želite li uživati u blagodatima Istarskog poluotoka, prekrasni Poreč je kao jedan od najposjećenijih turističkih centara, nezaobilazno odredište. Drevna povijest koja seže još u doba starog Rima, te odlična gastronomska i turistička ponuda, svake godine privlače sve veći broj turista iz čitave Europe. Naša dentalna poliklinika u Poreču otvorena je 2013. godine, te pruža sve vrste stomatoloških usluga, uključujući protetiku, dentalnu implantologiju i sl. o čemu brine tim vrhunski educiranih stručnjaka.

Unaprijed ste nervozni od same pomisli na gradsku gužvu i traženje parkirališnog mjesta za vaš kamper? Nema razloga za zabrinutost, jer u sklopu dentalne poliklinike u Rijeci imamo i prostranu zatvorenu garažu, a u Poreču čuvano parkiralište neposredno do same poliklinike. Vaš komfor i ugodan boravak, važni su nam kao i vaš zdrav osmjeh pun samopouzdanja.

Svjesni ste činjenice kako zdravlje nema cijenu, nego samo vrijednost, no svejedno se želite pripremiti na troškove? Želite li znati cijene implantata? Ili možda cijene sistema “all on four”? Jednostavno – postavite vaš upit putem kontakt-obrasca na našoj web stranici i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku, ili zatražite informaciju pozivom na neki od kontakt-telefona. Ne zaboravite napomenuti vaše članstvo u Confedercampeggio, čime ostvarujete 20% popusta na sve dentalne usluge.

Puno je valjanih razloga za posjet našoj dentalnoj poliklinici. Čak 50000 zadovoljnih pacijenata godišnje, koji daju svoje povjerenje našim vrhunskim stručnjacima, ne mogu biti u krivu. Jednom kad se uvjerite u našu kvalitetu, nećete je tražiti negdje drugdje. Pridružite se i Vi rastućoj obitelji zadovoljnih korisnika usluga Poliklinike Rident!