Nagrada za najbolju dentalnu kliniku za organizaciju grupa u Europi

Autor: Rident

30.06.2021

Poliklinika Rident osvojila je nagradu za najbolju europsku kliniku u kategoriji rada s grupama pacijenata prilikom jučerašnjeg nastupa na B2B događaju pod nazivom 5. EMT (European Medical Tourism) u Abano Termama u Italiji. 

Podsjetimo kako ovo nije prva nagrada koju je Rident osvjio. Već je 2017. godine Poliklinika Rident proglašena je međunarodnom dentalnom klinikom godine osvojivši nagradu International Medical Travel Journala (IMTJ). 

S dvije poliklinike na raspolaganju, Rident kontinuirano radi na kvaliteti te pacijentima nudi idealan spoj vrhunske dentalne usluge i turističke ponude, a naš sustav upravljanja kvalitetom certificiran je normom ISO 9001 još 2019. godine.

EMT 2021 (link: https://www.wfsevents.com/emt-2021-european-medical-tourism) globalna je konferencija o medicinskom turizmu te je prvi event ove godine na kojem se na licu mjesta povezuju turističke agencije i turoperatori s lječilištima, klinikama i bolnicama iz cijeloga svijeta. Program petog izdanja EMT-a bila je konferenciju, okrugli stolovi na temu tržišnih trendova i pacijenata, kao i poslovni sastanci, B2B poslovna radionica te nagrade za najuspješnije europske klinike.