Poliklinika Rident – Naš put do uspjeha

Autor: Rident

15.01.2017

Svaka je tvrtka onoliko dobra koliko su dobri njeni zaposlenici. Čak je i najmodernija tehnologija beskorisna, ukoliko je ne poslužuju kvalitetni i vrhunski educirani djelatnici, koji to što rade ne doživljavaju samo kao posao, već kao način života. Iz tog razloga smo već od samih početaka našeg postojanja i rada, najveću pažnju posvećivali ljudskim potencijalima, birajući najkvalitetnije pojedince koji se ne boje profesionalnih izazova i koji će daljnjom edukacijom doći do još većih strukovnih postignuća. Naši su zaposlenici najveća snaga naše tvrtke i zato ovaj tekst posvećujemo njima.


Naši specijalisti i doktori dentalne medicine

U našim su poliklinikama zaposleni specijalisti svih grana dentalne medicine. Svaki pacijent ima svog odabranog doktora dentalne medicine koji zajedno sa stručnim timom specijalista planira, koordinira i kontrolira terapiju. U Poliklinikama Rident je ovog trenutka zaposleno čak 46 doktora dentalne medicine i 7 specijalista, koji se brinu za vaše zdravlje i ljepotu vašeg osmijeha. Svaka od naših poliklinika u Rijeci i Poreču ima i vlastiti odjel kirurgije i protetike, čime smo u mogućnosti sve dentalne usluge obaviti na jednom mjestu.

Naša klinika zapošljava i troje vrhunskih stručnjaka na području dentalne medicine koji su članovi prestižne međunarodne platforme “Leading Implant Centers”, koja u svoje članstvo odabire i preporuča samo one dentalne stručnjake iz čitavog svijeta koji ispunjavaju najviše standarde iz područja dentalne implantologije i u čije se profesionalne kvalifikacije možete pouzdati u potpunosti i u svakom trenutku.

Dentalni asistenti i medicinske sestre

Poliklinike Rident zapošljavaju 56 dentalnih asistentica i medicinskih sestara, koje su u poslu očuvanja vašeg zdravlja i lijepog osmijeha, velika pomoć našim doktorima i specijalistima. Vrlo profesionalne i uvijek na usluzi, čine sve kako bi vaš boravak u našim klinikama bio što ugodnije iskustvo. Posao kojim se bavimo ne dozvoljava komunikacijsku barijeru s pacijentima. Naravno, pobrinuli smo se i za taj detalj – sve naše medicinske sestre i dentalne asistentice odlično govore talijanski jezik.

Dentalni tehničari


Ne smijemo nikako zaboraviti naše zubne tehničare, kojih možda nećete upoznati, ali će vam već po vrhunskoj kvaliteti i estetici vaših implantata ili keramičkih ljuskica, biti jasna njihova težnja ka perfekciji i ostvarivanju visokih estetskih standarda. U tri zubna laboratorija u našim poliklinikama u Rijeci i Poreču zaposlen je 81 zubni tehničar. Svoj posao predano obavljaju na najsuvremenijim laboratorijskim uređajima i opremi, kontinuirano se educirajući kako bi u svakom trenutku bili u mogućnosti spremno odgovoriti na sve poslovne izazove. Sve se to odvija pod budnim okom dvojice zubnih tehničara-majstora struke, čije su iskustvo i znanje jamac izvrsnih rezultata, a time i vašeg konačnog zadovoljstva.

Odjel administracije i marketinga

Konačno, sve što radimo bilo bi dugotrajnije i kompliciranije bez našeg malog, ali vrlo učinkovitog odjela administracije. Od prvog srdačnog i ohrabrujućeg kontakta s vama, pa do napuštanja naših prostora s novim i blistavim osmijehom, naše administrativne djelatnice vode brigu o vama i vašem rasporedu u našim poliklinikama. Većina ih je akademski obrazovana na području ekonomije ili odnosa s javnošću, a sve govore talijanski, njemački i engleski jezik, od čega dvije djelatnice imaju status sudskog tumača za talijanski jezik.

“MAKING OF”

Trenutak postojanja u značajnoj obljetnici naše poliklinike, ovjekovječili smo snimanjem milenijske fotografije na kojoj su svi naši djelatnici. Kako su tekle pripreme za snimanje, možete pogledati u kratkom filmskom isječku.

Od naših skromnih početaka, u proteklih smo 13 godina izrasli u tvrtku koja zapošljava više od 200 ljudi, a naše ordinacije godišnje posjeti više od 50000 pacijenata. Jeste li znali da naše poliklinike u Rijeci i Poreču ugrade više od 10000 implantata godišnje? Ove impresivne brojke ne mogu biti rezultat nekih sretnih ili slučajnih okolnosti. Mi to najbolje znamo.

Mnogi u nečemu žele biti najbolji na svijetu. Mi želimo biti najbolji što možemo. Uvijek.