Mikroskopska dentalna medicina

Autor: RIdent

22.01.2017

Mikroskopska dentalna medicina

Svakodnevno svjedočimo primjeni novih i sve sofisticiranijih tehnologija u svim područjima medicine, a posebno se to odnosi na tehnološka dostignuća u dentalnoj medicini, koja su naročito u posljednja dva desetljeća, doživjela veliki napredak. Dentalni mikroskopi i lupe nezaobilazna su optička pomagala bez kojih bi najzahtjevniji zahvati u modernoj dentalnoj medicini bili teško zamislivi, a još teže ostvarivi.

Bez upotrebe odgovarajućih dentalnih mikroskopa i dentalnih lupa, teško bi bilo i zamisliti postizanje vrhunskih rezultata kod preciznih zahvata u dentalnoj kirurgiji, pri izradi i postavljanju implantata ili pri brušenju zuba radi izrade keramičkih ljuskica. Korist od optičkih pomagala je višestruka, jer se njihovom upotrebom pri kirurškim zahvatima povećava operativno polje i dobiva puno kvalitetniji presjek zubne šupljine. Sve to omogućuje precizniju dijagnozu i liječenje, što ima za posljedicu bolju očuvanost zubne strukture i okolnog tkiva.

Od početka našeg rada, nastojimo uvijek pratiti najmodernije svjetske tehnološke trendove u dentalnoj medicini te shodno tome i obrazovati naše dentalne stručnjake. Spoj vrhunskog znanja naših dentalnih stručnjaka i maksimalnog korištenja vrhunske tehnologije, dobitna je kombinacija čiji je krajnji rezultat uvijek vidljiv na Vašem prekrasnom osmijehu. To je naša najveća nagrada.

BEZBOLNA ANESTEZIJA

Odlučili ste poduzeti bitan korak u Vašem životu, sačuvati Vaše zdravlje i vratiti Vašem licu blistav osmijeh. Prethodno ste se dobro informirali o načinu i postupcima ugradnje implantata ili keramičkih ljuskica. Odlučili ste ukazati Vaše povjerenje našoj poliklinici. Naizgled je sve riješeno, osim jedne stvari koja neprestano odgađa Vašu konačnu odluku – strah. Strah od boli. Nelagodan osjećaj već od samog ulaska u dentalnu ordinaciju. Potpuno razumljivo, no je li i opravdano? Pročitajte sljedeće retke i razuvjerite se.

Većina zahvata u Poliklinikama Rident izvodi se uz primjenu visokokvalitetnih lokalnih anestetika. Školovane i spretne ruke naših dentalnih stručnjaka držat će Vas daleko od bilo kakve boli i osjećaja neugode. Međutim, ukoliko se teško oslobađate osjećaja straha ili kad se radi o težim zahvatima, naše poliklinike pružaju i mogućnost primjene bezbolne anestezije.

Pri postupku anestezije koristimo specifičan uređaj, koji nam omogućuje preciznu kontrolu ubrizgavanja i pritiska anestetika, držeći ga uvijek ispod praga boli. Na taj način možete biti opušteniji i bolje surađivati s Vašim odabranim doktorom. Ubrzo nakon što steknete povjerenje u kvalitetu i stručnost Vašeg doktora, nestaje i osjećaj straha i nelagode. Posjet doktoru dentalne medicine ne mora biti neugodno iskustvo.

Imajte na umu – strahu smo se naučili, kao i hodanju ili govorenju. U našim rukama, nemate razloga za strah.