Prvi DSD Master u Hrvatskoj dolazi iz Ridenta!

Autor: Rident

28.04.2016

Ponosni smo što kontinuiranom nizu postignuća Poliklinika Rident možemo dodati još jedan zapaženi uspjeh – dr. Daniela Grgić-Miljanić postala je prvi DSD Master u Hrvatskoj i tek šesta žena na svijetu koja je zaslužila tu prestižnu titulu!

Nakon niza godina predanog rada i stjecanja vrijednih iskustava u svim sektorima dentalne medicine, dr. Grgić-Miljanić se odlučuje u potpunosti posvetiti digitalnoj fotografiji u službi estetske dentalne medicine. Strastveno i s puno entuzijazma započinje proučavati DSD koncept, revolucionarnu tehnologiju koja je u velikoj mjeri promijenila dotadašnji pristup estetskoj dentalnoj medicini.

Malen je broj dentalnih stručnjaka na svijetu koji su uspjeli zadovoljiti rigorozne kriterije za stjecanje titule DSD Mastera, a koje propisuje i čiju provedbu strogo kontrolira sama DSD Akademija. Međutim, uz veliku posvećenost čitavom projektu i svakodnevna usavršavanja, rezultati nisu mogli izostati.

Najnovije postignuće dr. Grgić-Miljanić samo je još jedan dokaz tvrdnje kako u Poliklinikama Rident nikad ne stojimo na mjestu, već neprestano motiviramo ljude ka daljnjem napredovanju i usavršavanju.