Rident najbolja dentalna klinika u Europi

Autor: Rident

13.06.2022

Na 6. konferenciji EMT (European Medical Tourism) u Abano Termama u Italiji, Poliklinika Rident drugu je godinu zaredom osvojila nagradu za najbolju europsku dentalnu kliniku. 

Osim prošlogodišnje nagrade najbolje dentalne klinike u kategoriji rada s grupama pacijenata, 2017. godine Poliklinika Rident proglašena je međunarodnom dentalnom klinikom godine osvojivši nagradu International Medical Travel Journala (IMTJ).

S dvije poliklinike u Rijeci i Poreču, Rident kontinuirano radi na kvaliteti te pacijentima nudi idealan spoj vrhunske dentalne usluge i turističke ponude, a naš sustav upravljanja certificiran je po normi ISO 9001:2015. U želji da našim pacijentima osiguramo najkvalitetniju uslugu po prihvatljivim cijenama postali smo dio Adria Dental Grupe, koja sada s nama ima više od 350 zaposlenih, više od 60 ordinacija i više od 140 stručnjaka dentalne medicine. Riječ je o grupaciji kojoj je cilj daljnji rast i razvoj poliklinika u njenom sastavu.

EMT 2022 globalna je konferencija o medicinskom turizmu koja povezuje osiguravatelje, turističke agencije i turoperatore s lječilištima, klinikama i bolnicama iz cijeloga svijeta. Program šestog izdanja EMT-a bila je konferencija, okrugli stolovi na temu tržišnih trendova i pacijenata, kao i B2B sastanci, radionice te poslovna večera s nagradama za najuspješnije europske klinike.