“Decision matters” aplikacija za kliničare
Rident: razgovor s dr. sc. Snježanom Pohl, dr. med. i dr. med. dent.
05.02.2021.

Dr. sc. Snježana Pohl stručni je voditelj oralne kirurgije u Ridentu te je naslovni asistent pri Katedri za oralnu medicinu i parodontologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Aktivni je predavač iz područja implantologije i parodontologije te autor brojnih stručnih članaka.  Tijekom prošle godine dr. Pohl razvila je mobilnu aplikaciju za kliničare.


  1. Vaša aplikacija "Decision matters" dostupna je na App Store-u i Google Play-u. Recite nam nešto o toj aplikaciji.

Decision matters je aplikacija za kliničare koji već rade implantološke zahvate u estetskoj zoni ili za one koji žele ponuditi te usluge u svojoj svakodnevnoj praksi. Aplikacija je namijenjena svim doktorima dentalne medicine kojima je u interesu očuvanje i optimizacija tkiva uz minimalno invazivne procedure. Ova aplikacija nudi u bogatoj kliničkoj praksi isprobana rješenja u ovisnosti o početnoj situaciji, te opisuje protokole korak po korak.


  1. Zašto ste odlučila razviti aplikaciju za mobilne uređaje, a ne objaviti knjigu?

Dobro pitanje 😊 …iz različitih razloga "Decision Matters" je u isto vrijeme i šalabahter ili vodič kroz implantologiju, te knjiga puna podataka.  Danas nažalost skoro nitko ne čita knjige, a naši mobilni uređaji postali su izvor informacija i znanja. Naučeni smo skakati s teme na temu, a to nam aplikacija omogućava svojim intuitivnim dizajnom.


Ujedno, u knjigu nije moguće ubaciti animacije, a upravo one nam pokazuju razne procedure korak po korak, što ustvari i jest najvažniji dio aplikacije.

 

  1. Što biste istaknuli kao glavnu prednost ove aplikacije?

Decision Matters štedi vrijeme kliničarima. Ubrzava i olakšava pronalazak odgovora, a isprobani protokoli  vode korak po korak do optimalnog estetskog rezultata. Uvijek nam je dostupna i uvijek u džepu.


  1. Postoje li druge slične aplikacije na tržištu?

Ne, ovo je prva aplikacija za implantologiju u estetskoj zoni. Postoje neke aplikacije za tehnike šivanja ili vezano za dentalne materijale, ali ništa nije usporedivo sa sveobuhvatnošću ove aplikacije.   


Čestitamo Vam i zahvaljujemo,

Vaš #Ridenttim #Ridentobitelj 😊

2

Lista državnih blagdana i praznika

01. 01. Nova godina
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
04. 04. 2021. Uskrs
05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
01. 05. Praznik rada
30. 05. Dan državnosti
03. 06. 2021. Tijelovo
22. 06. Dan antifašističke borbe
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
15. 08. Velika Gospa
01. 11. Dan svih svetih
18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
25. 12. Božić
26. 12. Sveti Stjepan
Čavrljaj s nama
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?