Mikroskopska dentalna medicina

Autor: rident
22.01.2017.
Mikroskopska dentalna medicina
Svakodnevno svjedočimo primjeni novih i sve sofisticiranijih tehnologija u svim područjima medicine, a posebno se to odnosi na tehnološka dostignuća u dentalnoj medicini, koja su naročito u posljednja dva desetljeća, doživjela veliki napredak. Dentalni mikroskopi i lupe nezaobilazna su optička pomagala bez kojih bi najzahtjevniji zahvati u modernoj dentalnoj medicini bili teško zamislivi, a još teže ostvarivi.

Bez upotrebe odgovarajućih dentalnih mikroskopa i dentalnih lupa, teško bi bilo i zamisliti postizanje vrhunskih rezultata kod preciznih zahvata u dentalnoj kirurgiji, pri izradi i postavljanju implantata ili pri brušenju zuba radi izrade keramičkih ljuskica. Korist od optičkih pomagala je višestruka, jer se njihovom upotrebom pri kirurškim zahvatima povećava operativno polje i dobiva puno kvalitetniji presjek zubne šupljine. Sve to omogućuje precizniju dijagnozu i liječenje, što ima za posljedicu bolju očuvanost zubne strukture i okolnog tkiva.

Od početka našeg rada, nastojimo uvijek pratiti najmodernije svjetske tehnološke trendove u dentalnoj medicini te shodno tome i obrazovati naše dentalne stručnjake. Spoj vrhunskog znanja naših dentalnih stručnjaka i maksimalnog korištenja vrhunske tehnologije, dobitna je kombinacija čiji je krajnji rezultat uvijek vidljiv na Vašem prekrasnom osmijehu. To je naša najveća nagrada.
BEZBOLNA ANESTEZIJA
Odlučili ste poduzeti bitan korak u Vašem životu, sačuvati Vaše zdravlje i vratiti Vašem licu blistav osmijeh. Prethodno ste se dobro informirali o načinu i postupcima ugradnje implantata ili keramičkih ljuskica. Odlučili ste ukazati Vaše povjerenje našoj poliklinici. Naizgled je sve riješeno, osim jedne stvari koja neprestano odgađa Vašu konačnu odluku - strah. Strah od boli. Nelagodan osjećaj već od samog ulaska u dentalnu ordinaciju. Potpuno razumljivo, no je li i opravdano? Pročitajte sljedeće retke i razuvjerite se.

Većina zahvata u Poliklinikama Rident izvodi se uz primjenu visokokvalitetnih lokalnih anestetika. Školovane i spretne ruke naših dentalnih stručnjaka držat će Vas daleko od bilo kakve boli i osjećaja neugode. Međutim, ukoliko se teško oslobađate osjećaja straha ili kad se radi o težim zahvatima, naše poliklinike pružaju i mogućnost primjene bezbolne anestezije.

Pri postupku anestezije koristimo specifičan uređaj, koji nam omogućuje preciznu kontrolu ubrizgavanja i pritiska anestetika, držeći ga uvijek ispod praga boli. Na taj način možete biti opušteniji i bolje surađivati s Vašim odabranim doktorom. Ubrzo nakon što steknete povjerenje u kvalitetu i stručnost Vašeg doktora, nestaje i osjećaj straha i nelagode. Posjet doktoru dentalne medicine ne mora biti neugodno iskustvo.

Imajte na umu – strahu smo se naučili, kao i hodanju ili govorenju. U našim rukama, nemate razloga za strah.

Lista državnih blagdana i praznika

01. 01. Nova godina
06. 01. Bogojavljanje ili Sveta tri kralja
04. 04. 2021. Uskrs
05. 04. 2021. Uskršnji ponedjeljak
01. 05. Praznik rada
30. 05. Dan državnosti
03. 06. 2021. Tijelovo
22. 06. Dan antifašističke borbe
05. 08. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
15. 08. Velika Gospa
01. 11. Dan svih svetih
18. 11. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
25. 12. Božić
26. 12. Sveti Stjepan
Čavrljaj s nama
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?